Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megkezdődött a 16. Budapest...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkezdődött a 16. Budapest Pride melegfesztivál azaz másnak is feltűnt az alábbi logikai hiba?

Figyelt kérdés

Steigler Sándor, a rendezvényt szervező Szivárvány Misszió Alapítvány kuratóriumi elnöke arról beszélt: az elmúlt év belpolitikai diskurzusában a hagyományosnak mondott családmodellre hivatkozva olyan alaptörvényt fogadott el az Országgyűlés, amely "diszkriminatív módon korlátozza a leszbikus és meleg emberek jogait, vagy éppen elhallgatja, hogy ebben az országban is élnek ilyen emberek"

nos a kérdésem az: Miben van kevesebb joguk? Ellenkezőneművel házasságot kötni v gyermeket örökbe fogadni úgyanúgy joguk van mint nekem(heteronak). Tehát az egyenlőség most is megvan. Ha meg joguk lesz mint nekünk akkor az diszkriminatív ránk nézve, vagyis ellenkezik az általuk hirdetett eszmékkel.

2011. jún. 12. 23:25
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
100%
Nem házasodhatnak és a mostani Alkotmány szigorította is az eséályüket az ilyen törekvések felé (házasság=férfi+nő),nem vagyok bzi imádó,de azért lássunk már tisztán mielött kérdezünk!!!!!!!
2011. jún. 12. 23:27
 2/49 anonim ***** válasza:
30%
abban azért igazán lehetne kevesebb joguk, hogy ne fogadhassanak örökbe gyerekeket... rohadtul nem ezt kéne otthon látnia a kisgyereknek, és attól még hogy a gondviselői nem normálisak, attól ég ő igazán lehetne az, amire nincs sok esélye 1 ilyen családban...
2011. jún. 12. 23:32
 3/49 A kérdező kommentje:
Már ne haragudj, épp ez a lényeg. Ha értelmezed amit leírtam. Nekem férfiként jogom van elvenni egy nőt, és meleg férfinek is joga van ehhez. EGYENLŐSÉG
2011. jún. 12. 23:32
 4/49 anonim ***** válasza:
83%

Már ne haragudj, de gondolkozni kellene, okostojás:D Te férfiként elvehetsz egy nőt, magyarul házasságot köthetsz olyan nemű emberrel, akihez vonzódsz. Nekik ez nem megengedett, szóval nem egyenlőség.

Am. a gyerekvállalást én sem támogatom.

2011. jún. 12. 23:43
 5/49 anonim ***** válasza:
27%
Nem ne legyen joga, soha az életbe. Már így rothasztják a társadalmat. Nem egy kérdés van itt a gyk-n tiniktől hogy akkor én most bi vagy homo vagyok? Holott a nagyja csak idióta hetero, csak TI fartúrók teszitek őket tönkre. Rómában is egy prof megmondta a frankót, hogy ókori Róma a b*zik miatt omlott össze.
2011. jún. 12. 23:45
 6/49 anonim ***** válasza:
82%
nem az, mert te azért veszed el a nőt, mert szereted, ő nem veheti el a szerelmét. ha engedélyeznék a meleg házasságot, akkor te is elvehetnél azonos neműt, ha nem szereted akkor is, tehát ez is egyenlőség lenne, nem diszkrimináció rád nézve...
2011. jún. 12. 23:48
 7/49 anonim ***** válasza:
66%
Akkor ne azt írd, hogy joga van, hanem azt, hogy joga kéne, hogy legyen, és akkor talán nem értik félre...
2011. jún. 12. 23:51
 8/49 BlackSword ***** válasza:
100%

A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:45!!!

Én nem akarom védeni a melegeket, DE:

-Róma nem a melegek miatt omlott össze, hanem a miatt, mert nem volt erős központi hatalom, a császárok pedig pár évente lecserélődtek... Arról nem is beszélve, hogy a társadalom is változásokat követelt, melyet az a berendezkedés már nem bírt elviselni...

-Másodsorban ha tiltasz valamit, azt annál jobban fogják csinálni... De akkor maradjunk Rómánál, ahol tűzzel, vassal üldözték a keresztényeket, majd államvallás lett és túlélte Rómát... A tiltott dolgok mindig is a társadalomból kitörni vágyók jelképe lesz. Azoké, akik nem akarnak majd beilleszkedni a társadalomba... És ezzel a lázadó korszakával minden fiatal megküzd... Így akarva nem szabad olyan jelképet adni a lázadásnak... Az ilyen veszélyek ellen a legjobb módszer a tanítás és a nevelés, mondhatni a tudás...

2011. jún. 12. 23:55
 9/49 anonim ***** válasza:
82%

gyerek örökbefogadás:

gyerek egy intézetben - kur.va szép jövő kép, frankó érzelmi sérült szochiopata lehet még belőle.

gyerek akit két gondoskodó ember magához vesz - még akár érző ember is válhat belőle, akit nem kettyintenek seggbe az erősebbek egy árvaházban. szerintem ez a helyzet. és mivel az erő abszolút, feltételezem igazam van.

2011. jún. 12. 23:56
 10/49 A kérdező kommentje:
A birodalmak az elkényelmesedés miatt omlanak össze. Házi feladat figyeljétek meg ahogy a nyugati civilizációban pont ez a jelenség figyelhető meg. Legdurvább német.o ahol 50 éven belül nem lesz német, de a tbbi is erre a sorsra jut. Eza homoszexuális mizéria csak felgyorsítja a folyamatot.
2011. jún. 13. 00:01
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!