Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Szeretitek, ha a lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szeretitek, ha a lány derekán "van mit fogni" vagy inkább ha csak bőr és csont?

Figyelt kérdés
Lapos has, normál méretű fenék, de a derekán van egy kicsi zsír. Ez baj?
2011. jún. 12. 23:01
1 2 3
 1/25 Burny bácsi ***** válasza:
100%
Jégkorszakból idézek: "Húúús, csábító húúúús....":D
2011. jún. 12. 23:02
 2/25 anonim ***** válasza:
A baj ott kezdődik mit jelent az a kifejezés, hogy kicsi.
2011. jún. 12. 23:04
 3/25 A kérdező kommentje:
Én vagyok vele így, hogy lapos a hasam, de a derekamon van egy kicsi. Tényleg nem sok, de én gusztustalannak tartom, ha egy fiú megfogja, sőt kicsit meg is nyomkodja, mindig arra gondolok, hogy "vajon most mit gondolhat, milyen kövér disznó vagyok?!" :((
2011. jún. 12. 23:04
 4/25 A kérdező kommentje:
Azt, hogy nem csont és bőr, tehát nem tudod összecsípni. Ha van egy kicsi, azt már össze lehet csípni.
2011. jún. 12. 23:06
 5/25 anonim ***** válasza:
47%

Hogy mire gondol azt nem szeretném ecsetelni.

Én például ahhoz nem érnék amit gusztustalanak tartok.

Remélem érted.

2011. jún. 12. 23:06
 6/25 A kérdező kommentje:
Na akkor úgy mondom: Ha valakinek lapos a hasa, akkor ugye alapból nem lehet sok zsír a derekán, mert akkor már a hasán is lenne. Biztos láttál már ilyen lányt :D
2011. jún. 12. 23:09
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
nekem a csont és bôr lányok alapból undorítóak...
2011. jún. 12. 23:12
 8/25 anonim ***** válasza:

Nyugi minden rendben.

Nagyon szép vagy.

Így jó?

2011. jún. 12. 23:12
 9/25 anonim ***** válasza:
szerintem a belső kisugárzás a legfontosabb...azzal lehet csak igazán megfogni valakit...
2011. jún. 12. 23:17
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Kép nélkül nehéz megmondani. Kérdéses hogy a kicsi szír mit jelent. ha ahhoz arányosan van csípős akkor nem gáz de ha a derekad egybeolvad a csípőddel és olyan vagy mint egy darab fa az ugy nem okés. De szerintem semmi baj nincs az alakoddal!
2011. jún. 12. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!