Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért annyira elmaradott a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért annyira elmaradott a magyar társadalom, hogy rögtön lenézi azt a férfit, aki nem szokott önkielégítést végezni?

Figyelt kérdés
Nem értem egyáltalán, miért van ez a hozzállás? Mitől lesz kevesebb az az ember, aki valamiért nem viselkedik úgy, mint a tömegek?
2011. jún. 12. 20:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem meg azt nézik le, aki maszturbál.
2011. jún. 12. 20:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Első: na ne már. Nekem ez új. :D
2011. jún. 12. 20:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ezért bárkit is lenéznének. Max furának találnak. Nekem az volt a vicces, hogy amikor egy illető megtudta, hogy meleg vagyok, azt kérdezte, hogy akkor egyáltalán nem is szoktam maszturbálni...én csak néztem, hogy hogy sikerült ezt a két dolgot összekapcsolnia.
2011. jún. 12. 21:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy én még elmaradottabb vagyok, de én senkivel sem beszélem meg, hogy milyen gyakran végzek önkielégítést, és mástól sem kérdezem ezt. Így ilyen alapon nem nézek le senkit. Ezért amúgy sem tartanék kevesebbnek valakit, bár egy ilyen fórumon azt megkérdezném, hogy aki nem szokott önkielégítést végezni, annak nincs gyakran éjszakai magömlése?
2011. jún. 12. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem nézlek le, csak sajnállak.
2011. jún. 12. 21:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem azért néznek le. Azt hiszik, hazudsz. Akik rendszeresen és sűrűn önkielégítenek, ezer százalékra meg vannak győződve arról, hogy ezt mindenki csinálja, csak álszent és nem vallja be. Hisznek benne, mint valami vallási fanatikusok.

Nemcsak a férfiak, a nők is.

Mondhatod te, hogy nem csinálod, hiába igaz, akkor sem fognak neked hinni.

Azt hiszik, mindenkit olyan mértékben irányít a farka, vagy a sunája, mint őket. Amivel szintén nincs baj, csak hát nem mindenkinek ez a legfontosabb és nem mindenki igényli.

A legjobb, ha ezt a témát elkerülöd, mert úgyis lebéget a sok birka. :)

2011. jún. 13. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!