Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasiknak mért csak a 'ribanc...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak mért csak a 'ribancok' kellenek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 12. 15:25
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

iskolában kb azok vannak akik partyzni is szoktak jönni..

edzőterem..hát nekem nem nagyon tetszenek az ilyen agyongyúrt kétajtós szekrények és ott meg csak olyanokat szoktam látni:D:D:D

könyvtárba meg nem járok xD

nah most mindjárt kapom az oltást gondolom:D:D

2011. jún. 13. 19:02
 32/37 anonim ***** válasza:
Járj könyvtárba :) Edzeni akkor ezek szerint konditerembe jársz :D Úszás?
2011. jún. 13. 19:36
 33/37 A kérdező kommentje:

persze..én könyvtárba? annyi szorgalmam sincs, hogy néha elővegyem a könyvet és tanuljak..:D:D:D(N)

amúgy meg igen néha..járok..

hát igazából nem szeretek sportolni csak lovagolni, de ezzel a szüleim nagyon nem foglalkoznak szóval..egyedül meg nem tudom megoldani..szóval itthon gépezek állandóan:D

2011. jún. 14. 00:02
 34/37 anonim ***** válasza:

Ha javaslunk valamit, egyből kitalálsz valami kifogást. Nem jó az edzőterem, nem jó a könyvtár.

Úgy állítod be az egész party-zást, mintha nem lenne más választásod és az lenne az egyetlen esélyed. Hadd kérdezzek valamit. Nagyon sok veled egykorú fiatal van, akik találtak maguknak párt, mégsem mentek egyfolytában bulikba. Na az, hogy lehetséges. Mert nem csak party, könyvtár és edzőterem van a világon, hanem más is. Ez csak pár dolog, amit felsoroltunk. De ha azt is nekünk kell megmondani, hol ismerkedj, nem sok tartós kapcsolatod lesz. Egy a csak a bulik vannak, egy béna kifogás és egyfajta védőpajzs, hogy nem kellesz senkinek. Lehet, hogy más bajod van és ezt felhasználod, hogy "hát igen, mert minden 10-en éves bulizni jár és ribancok".

Ne akarj mindenáron valakit magad mellé, csak mert ma ez menő, meg a barátnőidnek is van valakije. Lesz időd bőven rá. Azt írtad, hogy a könyveket sem gyakran veszed elő. Talán lehet, hogy nem ártana gyakrabban forgatni őket és nem pasit keresni bármi áron 15 évesen.

2011. jún. 14. 03:20
 35/37 A kérdező kommentje:

Na és hol írtam én, hogy pasit keresek?:D Nem kell nekem pasi..két éve szeretek valakit ..de az is ilyen volt félig meddig..rájött, hogy nem vagyok olyan és utána már csak szívatott..és egyszerűen még egy ölelést sem tudok mással elképzelni/sajnos../..szóval nem pasit keresek..majd jön magától 1x..csak feltettem ezt a kérdést..ami nem az volt,hogy hogy hol találok olyan pasit akiknek nem ribancok kellenek..hanem hogy miért azok kellenek nekik..csak egyszerűen érdekel, hogy minek kell nekik egy olyan "lány"..

Ja és még, hogy tisztázzuk..nem féltékeny vagyok és nem is olyanokról beszélek akik csak kirívóan öltöznek..hanem olyanokról akik ténylegesen ribancok..azaz pl lehet nem lesz szép ezt így leírni, de .. egyik 'lány' ott mindenki előtt szopott le egy pasit és a csajnak még barátja is volt..meg a buli közepén lehúzogatta a bugyiját meg ilyenek..és egyből összes pasi oda..de a lány nem is szép..na mindegy..nem értem én ezt..de szerintem ez undorító.. ja és a lány 14 éves azt hiszem..szerintem ez azért durva..

2011. jún. 14. 04:25
 36/37 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Ne foglalkozz mással én sem teszem. Az hogy egy fiú a ribancokra bukik az őket minősíti. Erről nem te tehetsz. Sőt légy büszke arra hogy nem azért keresnek meg a fiúk hogy le tudjanak fektetni.

2011. jún. 23. 12:08
 37/37 anonim ***** válasza:
szüzkuva
2011. júl. 16. 19:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!