Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak mért csak a 'ribancok' kellenek?
Te miről beszélsz széplány?
Ez olyan, mint amikor férfiak azt mondják: a nőknek miért csak a pénzes pasik kellenek?
Egyik sem igaz. Talán ti vonzódtok az olyan faszikhoz, aztán szidtok mindenkit.
Ez itt a gond, el kéne gondolkodni, hogy merre hány méter, és észrevenni a jóképű, ámde normális pasikat.
Lányok, hagyjátok már...
Én komoly kapcsolat céljából kerestem barátnőt, nem csak szexre kellett volna(még szűz vagyok és barátnővel akarom majd elveszteni akit szeretek nem egy ismeretlen csajjal).
És tudjátok mik voltak a reakciók?-legyünk csak barátok, vagy a volt pasimat szeretem aki le se sz*r, vagy mindig volt egy másik srác akit helyettem választottak, tehát nem értem, és ezek a lányok akiknél próbálkoztam tudták a szándékom is, hogy komoly kapcsolatot akarok, teljesen átlagos lányok voltak, volt csúnyácska is köztük, még is elutasítottak, ezen túl szerintem ne nektek álljon feljebb mert ti tudtok találni valakit magatoknak könynen, hiszen lányok vagytok.
21f
Kedves kérdező, nézd! Ez egy elég bonyolult dolog. Ha magamból indulok ki, akkor azt kell mondanom, hogy a fiúknak 15-18 éves korukig valóban főleg csak a ribik kellenek, mivel ekkor érzelmileg nem fejlettek, viszont ebben a korban kezd a legjobban termelődni a tesztoszteron szint, azt hiszem, ebben a korban a legmagasabb a férfinak a "szexuális éhsége". 18 felett viszont azért már nekünk, férfiaknak is kell a romantikázás, a kölcsönös érzelmi törődés. Nekem például pont az a problémám, hogy eddig csak üresfejű "ribikkel" volt dolgom, és most már azért szeretnék egy normális leányzóval járni, de basszus, én meg ilyet nem találok :) (bár nemrég ismerkedtem meg egy gyönyörű lánnyal, nekem normálisnak, szimpatikusnak tűnik).
Szóval a pasiknak nem csak a ribik kellenek :) A ribik arra kellenek :D, a normális lányok pedig párkapcsolathoz :)
Általánosítás befigyel! De bezzeg ha egy olyan kérdés lenne, hogy a csajoknak miért csak a gazdag s*ggfej kell, akkor már mindenki jönne, hogy mi ez az általáosítás?
Arra nem gondoltatok még, hogy akit ribancnak neveztek az nem minden esetben az?
CSak mert nem húzza hónapokig az összejövetelt?
Pff szépek vagytok. Tipikusan igaz a női nem nagy részére, hogy olyan dolgokat várnak el tőlünk amiket ők még véletlenül sem csinálnának.
De általánosítani azt tudnak, utánna meg szidni minket ha ugyanezt kérdezzük csak a női nemről.
A nők nagy részére igaz ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!