Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasiknak mért csak a 'ribanc...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak mért csak a 'ribancok' kellenek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 12. 15:25
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

"A pasiknak mért csak a 'ribancok' kellenek?"

És a hozzád hasonló lányoknak miért csak a rib*ncvadász pasik?

2011. jún. 12. 17:16
 22/37 anonim ***** válasza:
84%

Gondolom neked a pasi azt jeleni, hogy: nagy arcú, felvágós, megjátszós hülye gyerek. Aki persze egy kicsit is normálisabb, szerényebb, az már nem kell.

Vagy te is csak a külsőddel akarsz sikereket elérni, de így nem kellesz senkinek és akkor már egyből ribanc az összes többi csaj igaz?

2011. jún. 12. 17:43
 23/37 anonim ***** válasza:
utolsónál a pont
2011. jún. 12. 21:32
 24/37 anonim ***** válasza:

Valahogy nagyon nem! Ezeket a hatvan kiló festéket magukra kenő, h*lye p*csa r*bancokat nagyon nem bírom, rondák, egyszerűen nem szépek.

A normális, szép, jófej csajokat bírom :D

Csak a nők hiszik, hogy nekünk a ribancok jönnek be. De azért, mert sok ez a barom, aki csak dugni akar, ezekből több van, ezeket könnyebben veszik észre, míg a normális pasikra rá se néznek a lányok >_>

2011. jún. 12. 22:13
 25/37 A kérdező kommentje:

hú de felháborodtatok:D

egyébként meg nem tudom mit kell engem szidni itt egyeseknek..én csak megkérdeztem..és sajnálom, de én még sehol nem láttam olyan pasit aki nem állt rá rögtön egy olyan csajra akiről tudta, hogy megtudja dugni..amúgy is még láthatok mivel csak 15 vagyok..:D

2011. jún. 13. 01:54
 26/37 A kérdező kommentje:

Gondolom neked a pasi azt jeleni, hogy: nagy arcú, felvágós, megjátszós hülye gyerek. Aki persze egy kicsit is normálisabb, szerényebb, az már nem kell.

Vagy te is csak a külsőddel akarsz sikereket elérni, de így nem kellesz senkinek és akkor már egyből ribanc az összes többi csaj igaz?

és akkor ezt most miből kalkuláltad ki már nem azért?:D

nem..nekem nem azt jelenti a pasi.

és nem nem támasztom alá egyiket sem mert nem igaz..akárhányszor elmegyek egy buliba sok pasi van rámállva(tehát a külsőmmel nem hiszem, hogy gond van) de ahogy rájönnek h nem vagyok egy ribanc és nem tudnak megdugni egyből mind eltűnik és elmennek egy olyan csajhoz aki ribanc és akkor a normálissal már nem is beszélnek mert hogy gyerekes meg ilyenek ^.-

2011. jún. 13. 01:59
 27/37 anonim ***** válasza:
Meg is válaszoltad a kérdésedet. Talán nem bulikban kéne pasit keresni, mert ott biztos, hogy nem fogsz normálisat találni, csak olyat aki dugni akar. Ha te nem állsz kötélnek, akkor majd lesz, aki igen és ezt ők is tudják. De mondod, hogy nem találtál még normális pasit, aki nem hagyott volna ki egy olyan csajt, akit könnyedén megkaphat. De megint csak a buli meg a diszkó. Nagyon leszűkíted a kört. Még egyszer elmondom: ilyen helyeken SOHA nem fogsz NORMÁLIS PASIt találni. Mit is várhatunk egy 15 éves kislánytól. Csak legyen jóképű, drága cuccai, kocsija, idősebb pár évvel, hogy lehessen felvágni a barátnők előtt, de aztán persze sírnak, hogy őket csak kihasználják. Mondjuk mi lenne, ha egészen máshol keresgélnél. Nem minden pasinak a ribanc kell. Ha a csajok ki kérik maguknak az általánosítást, akkor mi is. Mert van pár ilyen gyökér, nem kéne a teljes férfi társadalmat elállatiasodott, primitív állatnak leírni, akinek csak a pina a lényeg, mert nagyon sokan vagyunk, akik normálisak, de nem fogunk elcseszett bulikba járni, hogy tizenéves kis ribancokat varrjunk le.
2011. jún. 13. 04:47
 28/37 anonim ***** válasza:

Pontosan, ahogy az utolsó mondja!

Itt sírsz, hogy így nincs normális pasi meg úgy nincs, de rögtön kibújik a szög a zsákból, hogy milyen körökben mozogsz: diszkó, buli, etc...magyarul ahol válogatott gyökerek forognak.

És az is igaz, hogy ne a bulizós partyarc diszkós gyökerek alapján ítéld meg az összes fiút....de majd talán rájössz, van még pár éved rá...

2011. jún. 13. 09:57
 29/37 A kérdező kommentje:

Mit is várhatunk egy 15 éves kislánytól. Csak legyen jóképű, drága cuccai, kocsija, idősebb pár évvel, hogy lehessen felvágni a barátnők előtt, de aztán persze sírnak, hogy őket csak kihasználják.

Már megint kezdődik..anélkül, hogy tudnátok bármit rólam leírjátok, hogy "milyen vagyok" aminek persze semmi valóság alapja..-.-'

Jó de most őszintén 15 évesen nem hiszem, hogy tudok más körökben forogni nagyon..szóval ezzel még várhatok..

2011. jún. 13. 11:25
 30/37 anonim ***** válasza:

"Már megint kezdődik..anélkül, hogy tudnátok bármit rólam leírjátok, hogy "milyen vagyok" aminek persze semmi valóság alapja..-.-'

Jó de most őszintén 15 évesen nem hiszem, hogy tudok más körökben forogni nagyon..szóval ezzel még várhatok.."

Iskola, edzőterem/sportklub (ha jársz sportolni), könyvtár? 15 évesen meg ne olyan kérdéseket tegyél fel, amit általában egy elkeseredett, petyhüdt, depressziós nő szokott...

2011. jún. 13. 13:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!