Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk? Örülnétek egy mázi erotikus videónak a barátnőtöktől?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy rég találkoztunk, és egy ideig nem is tudunk találkozni bizonyos okok miatt... viszont nekem iszonyatosan szex hiányom van, és bár amúgy egy félénk típus vagyok, úgy gondoltam ezzel lepem meg a barátom... lenne benne sztriptíz, majd maszturbálnék egyet.. amőgy is izgat az a gondolat, hogy kamerára veszem, ahogy maszturbálok... amúgy a barátom tőlem nem szokhatott meg ilyen "ribancos" viselkedést, ezért is remélem, hogy ezzel fel tudnám kelteni az érdeklődését! De remélem nem tartana könnyűvérűnek elvégre, csak neki készülne a videó! Vélemények?2011. jún. 12. 14:32
11/11 anonim válasza:
Ha csinálsz és szakítotok 95% hogy mi is látni fogjuk valamenyik videómegosztó portálon.De csináld meg, és hogy elkerüljük azt hogy a barátod töltse fel mindenhova, töltsd fel te és küld el a linket :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!