Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elmondjam sex elott a csajnak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam sex elott a csajnak, h szuz vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

19 éves szuz srác vagyok, és úgy néz ki, hogy elfogom veszteni egy csajjal akit már régebb óta ismerek. 2 évvel fiatalabb mint én. Szóval az a kérdés, hogy szerintetek elmondjam neki akció elott, hogy még szuz vagyok, vagy felesleges?

Gondolom, hogy elsore hamar elmegyek (mondjuk már utána olvastam, hogy elotte verjem ki, meg a gumi is segít egy kicsit, hogy tovább húzzam), utána úgy terveztem nyalok egy kicsit, majd újra probálkozok, másodszorra már tovább fogom bírni? (Gondoltam megkérdezem, mert hát mégis csak más mint a maszturbálás)

Kort és nemet légyszi írjatok. Koszi

2011. jún. 12. 10:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én csalódnék benne, ha nem mondja el és utólag kiderül. Bizalmatlanságot éreznék. A legtöbb lány díjazza az őszinteséget. Ez nem olyan dolog, amit nehéz feldolgozni, elfogadni. Mondd el neki!
2011. jún. 12. 11:45
 12/15 anonim ***** válasza:
11:37 Azt ti csak hiszitek :P
2011. jún. 12. 11:48
 13/15 anonim válasza:
Ha nem mondod el neki akkor azt fogja hinni hogy iszonyt béna vagy,viszont,hogyha elmondod neki h szűz vagy akkor lehet h segit vagy vmi viszont ha ő is szűz akkor nevettek egy jót a bénázásotokon! :D
2011. jún. 12. 11:58
 14/15 anonim ***** válasza:

Sztem erre nem kell így rágörcsölni. Ha úgy alakul, h kérdezi, vagy ilyesmi akkor elmondod, ha nem lesz erre alkalom akkor nem. Esetleg ha te tényleg úgy érzed, h nem lennél őszinte ha nem mondanád el (bár sztem ez hülyeség) akkor utána megemlítheted.

19/L

2011. jún. 12. 13:07
 15/15 anonim ***** válasza:
9%
Ne mondd el neki! Hiába hazudják azt a csajok, hogy díjazzák az ilyesmit, a valóság egészen mást mutat. Teljesen ki fog ábrándulni belőled és nem fog férfinak tekinteni, majd rövid időn belül el is hagy egy másikért. Ha pedig valami csoda folytán együtt maradtok, ezt örökké a fejedhez fogja vágni és az ágyban úgy fog kezelni, mint valami szerencsétlen idiótát. Elsőre is lehetsz jó és ötödikre is lehetsz szar.
2011. jún. 12. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!