Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elmondjam sex elott a csajnak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam sex elott a csajnak, h szuz vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

19 éves szuz srác vagyok, és úgy néz ki, hogy elfogom veszteni egy csajjal akit már régebb óta ismerek. 2 évvel fiatalabb mint én. Szóval az a kérdés, hogy szerintetek elmondjam neki akció elott, hogy még szuz vagyok, vagy felesleges?

Gondolom, hogy elsore hamar elmegyek (mondjuk már utána olvastam, hogy elotte verjem ki, meg a gumi is segít egy kicsit, hogy tovább húzzam), utána úgy terveztem nyalok egy kicsit, majd újra probálkozok, másodszorra már tovább fogom bírni? (Gondoltam megkérdezem, mert hát mégis csak más mint a maszturbálás)

Kort és nemet légyszi írjatok. Koszi

2011. jún. 12. 10:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

1. Ha nem kérdezi és nem számít neki szerintem nem annyira fontos hogy elmond neki de ahogy érzed.

2. Nem kell kiverni előtte nem fogsz olyan hamar elmenni ez más mint ha kivernéd magadnak sokkal érzékibblassabban is történik több a szünet úgyhogy ne stresszelj :D

2011. jún. 12. 10:09
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
én a helyedben elmondanám. de én egy őszinte ember vagyok. csak ne szex előtt, mikor már húzod a gumit, hogy "ja... amúgy szűz vagyok!". mert az olyan kínos. hanem még jóval előtte, mielőtt találkoznátok, vagy akármi.
2011. jún. 12. 10:18
 3/15 A kérdező kommentje:
Hát, ez így dontetlen idáig :D, koszi azért.
2011. jún. 12. 10:26
 4/15 A kérdező kommentje:
Ja és légyszi írnátok kost és nemet is? Megkoszonném
2011. jún. 12. 10:27
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

én az utóbbi vagyok, 19/L

mellesleg már nem szűz, de ha az lennék, akkor szólnék a jövendőbelimnek:D hogy ne azt higgye, hogy menthetetlenül béna vagyok, hanem tudja, hogy csak tapasztalatlan.

2011. jún. 12. 10:31
 6/15 anonim válasza:
100%
Én nem is akarom eldönteni ezt a kérdést, mert nem lehet, különösen így a távolból. De te se sokat rágódj ezen! Az élet majd eldönti. Csinálj mindent spontán, lazán, természetesen! És ha természetesen úgy jön, ha olyan helyzet van, hogy el kell mondanod, akkor mondd, ha nem, nem! Minden esetre ne próbáld előre megtervezni a nagy bejelentést! A természetesség inkább azt diktálja, hogy ne hazudj, ne titkolj el semmit, mert attól önmagában is görcsös leszel, tehát jobb, ha elmondod, de ehhez megfelelő helyzet kell, amit majd úgy is érzel, hogy mikor van. De netán még sincs, az se baj.
2011. jún. 12. 10:33
 7/15 anonim ***** válasza:
39%

írok: kos :)

21F

nem beszélni kell hanem kalandozni... szerintem nem téma hogy kinek mi volt vagy nem volt eddig.

2011. jún. 12. 10:43
 8/15 anonim ***** válasza:
80%

szerintem meg téma, mert pl egy szexkalandhoz nem akarok egy béna srácot, aki velem veszti el, és semmi élvezetet nem tud okozni, mert 3 perc után elmegy, és a lyukba sem talál be rendesen, lelankad a görcsöléstől...stb.

párkapcsolatban ez más, ott ha szűz lenne a barátom, természetesen kitanítgatnám, sokat "edzenénk", akkor szívesen foglalkoznék vele.

nemtom ez neked most párkapcsolat e, de a szövegedből úgy tűnik, hogy nem.

2011. jún. 12. 11:01
 9/15 anonim ***** válasza:
39%
Ne mondd el, egyrészt a lányok nem díjazzák az őszinteséget, másrészt lehet h elmenne a kedve az egésztől! Egy jó éjszakád biztosan lesz, és ha nem veszi észre, h az volt neked az első, akkor sínen vagy.
2011. jún. 12. 11:07
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
én díjazom az őszinteséget, te nőszakértő:DD és az összes lány ismerősöm is. te aztán nagyon tapasztalt lehetsz a nők érzéseivel kapcsolatbanX)
2011. jún. 12. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!