Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a nálam idősebb,30-as férfiakhoz vonzódom
szexuálisan?
Figyelt kérdés
Most nem személyiségről, meg belső értékekről van szó, hanem csak a szexuális vonzalomról. Korombeliekkel egyszerűen nincs meg, soha nem is volt. De nem csak konkrétan a szexre gondolok, hanem a fizikai közelségre, csókra, ölelésre, simogatásra, szóval úgy az egészre. Egyszerűen egy korombeli srác még a fantáziámat se indítja be. Max elismerem, hogy helyes, mert vak nem vagyok, de nem vonz, akkor se ha kisportolt, izmos, férfias teste van. De ez nem csak azt jelenti, hogy ismerkedésnél az idősebb pasik keltik fel a figyelmemet, hanem hogy pl ha fantáziálok akkor is mindig idősebbekről és soha nem korombeliekről.
Ja és nincs apakomplexusom, késői gyerek vagyok, az apukám sokkal idősebb, mégcsak véletlenül se jutna eszembe az apa ezekről a pasikról.
Nehéz kérdés, hogy hol vannak. Keresni kell őket, de legfőképpen észrevenni. Bárhol lehetnek. Ennyi erővel én is kérdezhetném, hogy a 30-as jóképű, kedves, aranyos pasikat hol lehet megtalálni, mert az se egyszerű dolog. Nyitott szemmel kell járni a világban aztán egyszer majd szembe jön:) Én hiszek benne, hogy a szerelem csak úgy jön, váratlanul találkozunk össze a megfelelő emberrel, amikor nem is számítunk rá. Utcán, boltban, munkahelyen, buszon, baráti társaságban bemutatnak egy új embernek vagy bárhol megtörténhet.
2011. nov. 19. 23:32
22/23 anonim válasza:
ez nem baj. a legfontosabb ha már idösebb pasikban gondolkodol az h ne elvált több gyerekes család apát szedj fel, valamint hamár joval idösebb a pasi akkor legyen bölcs, élettapasztalattal teljes és nem árt ha kialakitott egzisztenciája van. ezert ismerd meg elöször és engedd h a korkülönbség álltal kialakult lelkikapcsolat alakuljon elöször. igy tudsz rá majd felnézni. és igy lesz vele jo a sex is. hacsak a sexuálisan izgat egy idösebb pasi akkor azt tanácsolom beszélgess el egy pszihologussal.
2013. febr. 20. 17:34
23/23 A kérdező kommentje:
Nem csak szexuálisan, bár ez sztem kiderül az előző kommentjeimből is. Amúgy nyilván persze meg kell ismerni egymást jobban a lelki kötődés kialakulásához. Olyannal nem is lennék együtt, aki csak vonz és kész. Az kevés h 30 pár éves ahhoz, hogy vele akarjak lenni. Az egzisztenciáról annyit, hogy nem a pénz érdekel, de nyilván 30 felett elvárható h valami már legyen letéve az asztalra. Nem azért mert azt várom, hogy tartson el, hanem mert abban a korban már az a normális, ha valaki dolgozik és nem csak szórja a pénzt ész nélkül, hanem be is tudja osztani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!