Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért csak a nálam idősebb,30-...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a nálam idősebb,30-as férfiakhoz vonzódom szexuálisan?

Figyelt kérdés

Most nem személyiségről, meg belső értékekről van szó, hanem csak a szexuális vonzalomról. Korombeliekkel egyszerűen nincs meg, soha nem is volt. De nem csak konkrétan a szexre gondolok, hanem a fizikai közelségre, csókra, ölelésre, simogatásra, szóval úgy az egészre. Egyszerűen egy korombeli srác még a fantáziámat se indítja be. Max elismerem, hogy helyes, mert vak nem vagyok, de nem vonz, akkor se ha kisportolt, izmos, férfias teste van. De ez nem csak azt jelenti, hogy ismerkedésnél az idősebb pasik keltik fel a figyelmemet, hanem hogy pl ha fantáziálok akkor is mindig idősebbekről és soha nem korombeliekről.

Ja és nincs apakomplexusom, késői gyerek vagyok, az apukám sokkal idősebb, mégcsak véletlenül se jutna eszembe az apa ezekről a pasikról.

19/L

2011. jún. 12. 01:38
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Az érett pasikra buksz. Nem kell ennek feltétlenül keresni az okát, úgysem lehet ezeket tudni.
2011. jún. 12. 04:24
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

a számból vetted ki a szót! Aki eddig tetszett, mindnek van gyereke... én sem értem :(

19/L

2011. jún. 12. 12:22
 3/23 A kérdező kommentje:

Az első két hozzászólót inkább nem kommentálnám, ha sürgős problémám lenne és arról szólna a kérdésem biztos felk.rták volna az agyam, de mivel nem égető problémáról van szó ezért inkább figyelmen kívül hagyom a dolgot.

A többieknek köszönöm a választ.

Igazából nem is az, hogy annyira az okát keresem, én ezt elfogadtam már, hogy így van. Főleg, hogy azért már lassan abban a korban vagyok, hogy észre is vesznek az ilyen korú pasik, mert tiniként esélyem nem volt rá, hogy egy 30-as pasi egyáltalán nőként nézzen rám. Csak kíváncsi voltam más hogy látja ezt kívülről. Mert nekem ez a természetes, hogy hozzájuk vonzódom, de egyesek szerint ez nem normális és változtatnom kellene a hozzáállásomon, gondolkodásmódomon, de hát hogy? Ez sztem olyan dolog, ami kódolva van mélyen az agyunkban és nem igazán tudunk ellene tenni. Mondjuk én nem is akarok, nekem ezzel semmi bajom, csak nem értem mások hogy mondhatják hogy ezen változtassak. Ez kb olyan mintha én tőlük kérném, hogy idősebbekhez vonzódjanak, miközben tudom, hogy a korabeliek érdeklik őket. Szal csak arra voltam kíváncsi, hogy tényleg olyan borzalmas dolog, hogy én ilyen vagyok, mint ahogy azt egyesek gondolják vagy nem?

2011. jún. 12. 22:17
 4/23 A kérdező kommentje:

Utolsó, hát akik nekem tetszettek, azoknak nem volt gyereke, de észre se vettek, gondolom mert nem éppen a tinilányok után érdeklődnek a 30-as pasik. De hát kinőttem ebből a korból már, szal javul a helyzet.

Ja és amúgy próbáltam esélyt adni korombeli pasinak is, aki bepróbálkozott nálam és nagyon nyomult, hogy meg akar ismerni meg próbáljuk meg, de pár randi után ő egyre jobban oda volt értem, én meg még azt a kis érdeklődésemet is elvesztettem irányába, ami az elején megvolt. Így meg nem éreztem fairnek a dolgot így inkább lezártam a dolgot vele, mert nem láttam értelmét, hogy hitegessem, meg feleslegesen hülyítsem.

2011. jún. 12. 22:22
 5/23 anonim ***** válasza:
Egyébként az azért érdekelne - főleg mivel én is ebben a korban lévő férfi vagyok - hogy házasságot, gyereket is el tudsz képzelni ezekkel a férfiakkal vagy csak egy ilyen kis kalandozást? Tehát ásó, kapa, nagyharang, vagy annyira azért nem?
2011. jún. 14. 01:39
 6/23 A kérdező kommentje:
Igen házasságot, gyereket is el tudok képzelni ilyen férfiakkal. Sőt csak ilyen férfiakkal tudok elképzelni bármilyen komoly kapcsolatot. Szóval nem csak futó kalandra gondoltam, amikor azt mondtam, hogy a korombeliek nem vonzanak, hanem mindenre. Számomra elképzelhetetlen, hogy olyan pasival legyek, akihez nem vonzódom, márpedig a korombeliekhez nem vonzódom, meg valahogy a többi dolgot sem igazán találom meg bennük. Jó persze, nyilván a gyerekvállalás nekem kicsit még odébb van, realistább vagyok annál, hogy azt gondoljam egy gyereket szeretetből fel lehet nevelni. Nem ártana ha befejezném az egyetemet, meg szereznék egy állást előtte. Persze, ha olyan férfival akadnék össze, aki egyedül is biztos anyagi hátteret tudna nyújtani a gyerekneveléshez, senki ne értsen félre nem a pénzre hajtok, csak azt mondom, hogyha olyannal találkoznék, aki keres annyit egymaga, hogy nem jelent gondot neki eltartani mindhármunkat, akkor simán belevágnék a gyerekvállalásba akár most is. De a házasság rendben van már most is, én nem érzem úgy, hogyha most lekötöm magam azzal bármit veszítenék, sőt vágyom arra hogy tartozzak valakihez.
2011. jún. 14. 11:42
 7/23 anonim ***** válasza:

Aha, értem.

Csak mert én is láttam már fiatalobb csajokon, hogy szívesen megismerkednének velem, legalábbis én úgy vettem észre. Bár szerintem fiatalabbnak gondolnak, mint amennyi valójában vagyok. De eddig még nem nyitottam feléjük, mert valahogy nem igazán hittem, hogy lehet belőle komoly, hosszabb távú dolog. Pedig komoly lányok voltak, biztos, hogy nem csak kalandot kerestek. Egyiknek-másiknak szerintem még tuti nem is volt komoly barátja (vagy lehet, hogy egyáltalán semmilyen sem volt még). Persze ettől még kitarthat mellettem, de azért nem látok erre túl sok esélyt. Igaz ez kortól függetlenül is mindig érvényes ma már. Hát, majd meglátom. :)

2011. jún. 14. 21:46
 8/23 anonim ***** válasza:
Többen vagyunk ezzel így, hogy az idősebbek jönnek be és nem volt még vagy rövid kapcsolatunk, mert nem jöttünk ki jól a fiatalabbakkal, azt pedig nem feltételezzük, hogy az idősebbek komoly kapcsolatban gondolkoznak fiatalabbal. (Bocsi, hogy többesszámba írtam, de szerintem beszélhetek mások nevében is)
2011. jún. 14. 21:51
 9/23 A kérdező kommentje:

Hát én azt javasolnám, hogy nyiss a fiatalabb lányok felé. Mert én úgy vettem ki a szavaidból, hogy maga a korkülönbség téged nem zavar, csak te komoly kapcsolatot keresel és nem tudtad, hogy ők vajon szintén azt keresnek-e. Persze nem mondom, hogy azok a lányok is, akik úgy láttad érdeklődtek feléd, úgy gondolkodnak mint én. Biztos nem mindegyik akar komoly kapcsolatot, de van aki igen. De szerintem senkiről nem lehet ránézésre megmondani, hogy kalandot keres-e vagy komoly kapcsolatot. Egy próbát megér, azért sztem elég gyorsan ki lehet szűrni, hogy mit akar valójában.

Egyébként, most nem panaszkodni akarok, de sok pasi úgy van vele mint te, hogy nem tudja elképzelni, hogy komolyan akarna tőle valamit egy 19-20 éves lány és ezért nem is próbálkozik.

2011. jún. 14. 22:19
 10/23 A kérdező kommentje:

"Többen vagyunk ezzel így, hogy az idősebbek jönnek be és nem volt még vagy rövid kapcsolatunk, mert nem jöttünk ki jól a fiatalabbakkal, azt pedig nem feltételezzük, hogy az idősebbek komoly kapcsolatban gondolkoznak fiatalabbal. (Bocsi, hogy többesszámba írtam, de szerintem beszélhetek mások nevében is)"

Ezt csak megerősíthetem, és egyetérthetek vele. Bár személyesen nem sok ilyen beállítottságú lányt ismerek, de ezen az oldalon láttam már pár hasonló témájú kérdést, és azokat nem én írtam ki, szóval gondolom vagyunk még egy páran:) És én is hasonlóan vagyok a dolgokkal, mint te. Ahogy írtam a kérdésemben is már nem vonzódom a korombeliekhez, de ezen kívül nem is találom meg bennük, azt amit egy társtól várnék. Úgy értem, amikor 15-16 éves voltam, már akkor is az idősebb pasik tetszettek, akkor még nem 30, de legalább késő huszas éveiben járó pasik tetszettek mindig, akik persze észre se vettek, a korombeliektől meg én nem akartam semmit így nem volt még kapcsolatom. És talán pont azért, mert nem kezdtem el korán pasizni, volt időm rájönni mit is várok egy kapcsolattól és nekem ez a laza járogatós, bulizgatós, együtt tombolós kapcsolat, ami általában a korosztályomat jellemzi kevés. Én nem pasit akarok találni magamnak, akivel bulizhatok meg elüthetem a szabadidőmet, amíg nem jön az igazi akivel meg is állapodnék, hanem társat, igazi társat, olyat akivel családom lehet és aki biztos pont az életemben. Nem akarom ezzel elszólni a korombeli párkapcsolatban élőket, mert nem mondom, hogy ők nem örökre terveznek, de valahogy nem tudom ezt az egészet amit leírtam egy velem egykorú pasival elképzelni.

2011. jún. 14. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!