Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért csak a nálam idősebb,30-...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a nálam idősebb,30-as férfiakhoz vonzódom szexuálisan?

Figyelt kérdés

Most nem személyiségről, meg belső értékekről van szó, hanem csak a szexuális vonzalomról. Korombeliekkel egyszerűen nincs meg, soha nem is volt. De nem csak konkrétan a szexre gondolok, hanem a fizikai közelségre, csókra, ölelésre, simogatásra, szóval úgy az egészre. Egyszerűen egy korombeli srác még a fantáziámat se indítja be. Max elismerem, hogy helyes, mert vak nem vagyok, de nem vonz, akkor se ha kisportolt, izmos, férfias teste van. De ez nem csak azt jelenti, hogy ismerkedésnél az idősebb pasik keltik fel a figyelmemet, hanem hogy pl ha fantáziálok akkor is mindig idősebbekről és soha nem korombeliekről.

Ja és nincs apakomplexusom, késői gyerek vagyok, az apukám sokkal idősebb, mégcsak véletlenül se jutna eszembe az apa ezekről a pasikról.

19/L

2011. jún. 12. 01:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Szerintem gyerekkorodban molesztáltak és ez most visszaüt. Vagy valami ilyesmi lehet.
2011. jún. 15. 23:10
 12/23 anonim ***** válasza:

Bocsi, a 24 éves túl fiatal lenne neked? :D

24/F

13/23 anonim ***** válasza:
Esetleg tudat alatt szerelmes vagy az apádba?
 14/23 anonim ***** válasza:
esetleg.. vonzóak az idős pasik. te ilyen vagy. ez van. találj egyet és legyél boldog. 19L
2011. jún. 16. 00:29
 15/23 anonim ***** válasza:
A kérdésedre, hogy miért csak azokhoz vonzódsz, nem tudom a választ, viszont pozitívum megerősítésként, hogy nem reménytelen, csak annyit, hogy 19 éves voltam, amikor megismertem a volt férjem, aki akkor volt 33 éves, ugyanis én is ugyanúgy voltam a vonzalmakkal, mint te. Ugyan 8 év után vége lett a kapcsolatunknak, de békében váltunk el márcsak a közös 5 éves kisfiunkra tekintettel is. Tehát még ma is vannak hidd el olyan 30-as pasik, akiknek a 20 év körüliek jönnek be. 29N
2011. jún. 16. 00:31
 16/23 A kérdező kommentje:

Nem molesztáltak gyerekkoromban. Apámba tuti nem vagyok szerelmes. Egyébként direkt írtam, hogy apám jóval idősebb, mint azok a pasik akik tetszeni szoktak, szal apakomplexusnak se lehet nevezni ezt a dolgot nálam. Különben sem hiszem, hogy bármi bajom lenne, csak kíváncsi voltam más van-e hasonló helyzetben.

A 24 nem mondom, hogy túl fiatal, de az még határeset a korombelire. Egyébként nem úgy kell elképzelni ezt nálam, hogy xy csak 23 éves akkor nem is nézek rá, nem érdekel. Nem úgy van, hogy tudom a korát és alapból kizárom, hogy ő tuti nem esélyes. Hanem egyszerűen mindig úgy alakul, hogy aki tetszik az 30 körül jár már, inkább felette 1-2 évvel. De ez nem tudatos, csak valahogy mindig így alakul.

2011. jún. 16. 00:49
 17/23 A kérdező kommentje:

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:31

Jó tudni, hogy van akinek sikerül. Persze ti szétmentetek végül, de kialakult a dolog köztetek szal nem lehetetlen. Egyébként megkérdezhetem, hogy mi volt a gond? Korkülönbségnek köze van hozzá, vagy egy korodbelivel is lehetett volna ugyanez a probléma?

2011. jún. 16. 00:52
 18/23 anonim ***** válasza:
bocs nem olvastam végig az eddigieket, de ez tök normális, én is az idősebbekhez vonzódom..a férfiak később érnek zóval sztem ez még logikus is..szal hajrá, remélem találsz majd magadnak egy szimpatikus 30-ast :)
2011. jún. 16. 01:09
 19/23 anonim ***** válasza:
A korkülönbség és anyós probléma volt:-)
2011. jún. 16. 21:36
 20/23 anonim ***** válasza:

Én pl. észrevennék egy 30as férfiak iránt érdeklődő tinilányt, de hol vannak ezek a lányok? :)

(harmincas pasi)

2011. nov. 19. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!