Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most akkor melyik? (bővebben)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor melyik? (bővebben)

Figyelt kérdés

Én biszexuálisnak vallom magamat 14/L

De nem értem miért van az hogy mostanában csak a nők érdekelnek és nem is a korban hozzám közelállók.Gyakorlatilag a 18 éven felettiek.Annyira furcsa hogy csak őket kívánnám.?Pedig tudom hogy a fiúkat is szeretem de még se nővel se pasival nem volt.Lehet biszexből átmegyek leszbibe? :S

2011. jún. 11. 19:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem olyan nagy a baj :). Lehet, hogy csak egy kis fellángolás. Ez amúgy is csak akkor fog kiderülni, amikor kipróbálod...(ezzel nem azt akarom ajánlani, hogy most rögtön teszteld le magad!!! Elér ez még.)
2011. jún. 11. 19:57
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
2011. jún. 11. 20:00
 3/3 anonim ***** válasza:

14 vagy, ebben a korban szinte mindenkinek megfordul a fejében ez a gondolat. Még simán kinőheted, de ha nem, az sem a világ vége. Gyakorlatilag bármelyik lehetsz a három lehetőség közül (homo, bi, hetero), szóval nehéz bármit is mondani. Majd meglátjuk a végkifejletet.

Mellesleg én úgy tudom, a szexuális vonzalom nem jelent sokmindent, a lényeg az, hogy képes lennél-e beleszeretni egy nőbe (?).

2011. jún. 11. 20:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!