Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor melyik? (bővebben)
Figyelt kérdés
Én biszexuálisnak vallom magamat 14/L
De nem értem miért van az hogy mostanában csak a nők érdekelnek és nem is a korban hozzám közelállók.Gyakorlatilag a 18 éven felettiek.Annyira furcsa hogy csak őket kívánnám.?Pedig tudom hogy a fiúkat is szeretem de még se nővel se pasival nem volt.Lehet biszexből átmegyek leszbibe? :S
2011. jún. 11. 19:48
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem olyan nagy a baj :). Lehet, hogy csak egy kis fellángolás. Ez amúgy is csak akkor fog kiderülni, amikor kipróbálod...(ezzel nem azt akarom ajánlani, hogy most rögtön teszteld le magad!!! Elér ez még.)
2/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
2011. jún. 11. 20:00
3/3 anonim válasza:
14 vagy, ebben a korban szinte mindenkinek megfordul a fejében ez a gondolat. Még simán kinőheted, de ha nem, az sem a világ vége. Gyakorlatilag bármelyik lehetsz a három lehetőség közül (homo, bi, hetero), szóval nehéz bármit is mondani. Majd meglátjuk a végkifejletet.
Mellesleg én úgy tudom, a szexuális vonzalom nem jelent sokmindent, a lényeg az, hogy képes lennél-e beleszeretni egy nőbe (?).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!