Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Női szemmel mennyire problémás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női szemmel mennyire problémás, ha egy férfi fétisszerűen vonzódik a kövérebb női alkathoz?

Figyelt kérdés

A teltebb, kövérebb nők vonzanak. Méretben azt mondanám, az átlagos alkathoz képest kb. a +30 kiló többlet tetszik a legjobban.

Azért gondolom "fétisnek", mert nem egyszerűen preferencia ("jobban tetszik"), hanem tényleg kattanásszerűen tud beindítani a női kövérség: különösen a vastag combok, puha has, nagy fenék, de általában a - bocsánat, de - hájasabb összkép.

Az a szerencsém, hogy - szemben néhány más itt íróval - nekem a dolog mértéke nem olyan szélsőséges. Sajnos ha egy nőnek vékony vagy átlagos alkata van, az szinte egyáltalán nem tud szexuálisan vonzani. De ha legalább egy kicsit "husis" valaki, észrevehető egy teltebb összkép (akár csak egy +10 kiló), az már kiváltja a teltség iránti pluszrajongást. De a "kövérség" fura, rám gyakorolt hatása azért a kövérség mértékével nő, ahogy írtam, kb. +30 kilót mondanék ideálisnak, de ez nagyon változhat sok mindentől.

Ez nem jelenti azt, hogy csak a testre koncentrálnék. A kapcsolatokban az ember, a személyt nézem a nőben, nem ez a fő szempontom a párkapcsolatban pont ezért is foglalkoztat a téma, hogy az ilyen vágyaimat hogyan lehet jól kezelni.

Látom, hogy itt az oldalon sok ilyen kérdés van, de azt tapasztalom, hogy ez a beállítottság azért nagyon ritka férfitársaim körében. Ezért is kérdéses, hogy a való élvetben mennyire tolerálnak, fogadnak el a nők ilyenfajta vágyakat.

Ahogy írom, a fő kérdés nem is az ebben a vágyban, hogy mennyire kövér a nő, hanem hogy van-e hájasság vagy nincs. Lehet a nő 60 kiló vagy 80 vagy 100, ha észreveszem, hogy megvan összképben, de akár csak egy-két helyen (comb, has, stb..) a "hájasság", az beindít.

Ezek furcsa dolgok, de ezekkel együtt próbálok élni. A dolgot nyilván nehezíti nemcsak az, hogy egy idő után a plusz súly nem egészséges, de az is, hogy a legtöbb nő nem tartja magát szépnek teltebben, így még idegesítő is lehet egy ilyen vonzódás.

Női szemmel mennyire problémás ez? Mire kellene figyelnem?

Csak külső, idegen véleményekre lennék kíváncsi, személyesen nem nagyon beszélget ilyenről az ember.

31/F

ma 10:09
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Kövér nőknek kifejezetten előnyös...a többség ugyanis abszolút nem vonzódik a kövér nőkhöz.
ma 10:14
 2/6 anonim ***** válasza:
82%

Akkor sosem lesz problémád, mert ennyi hájas nőt amit manapság mindenhol látni.....némelyik már nem is megy, hanem vonszolja magát...

Már a tinik között is sok van, de 40 felett aztán elképesztő a sok dagi...

ma 10:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem problémás. Sok nő hiába akar lefogyni, nem megy. Vagy csak simán nem akarja feladni a finomságokkal teli életet.

Jobb lenne ez a felállás. Az én pasim kijelentette hogy a vékonyak tetszenek neki. 10 éve vagyunk együtt és +35 kiló van rajtam 🤦‍♀️ most hogy számolom mit eszek egyik nap azon problémázik hogy anorexiás vagyok a másikon meg hogy még így is többet eszek mint kéne

Jobb lenne ha úgy lenne oda értem hogy dagi vagyok

ma 10:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Magyarország az elhízott vahy töltött galambok hazája. Neked ez kánaán. Legalább igényes, nőies legyen.
ma 10:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem sok férfinak tetszenek a kövér nők, de kevesen merik felvállalni társadalmi nyomás miatt.
ma 12:23
 6/6 anonim ***** válasza:
A dagadt nőknek főnyeremény vagy, aki meg nem az annak nem mert nem őket keresed.
ma 12:30

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!