Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vérpéniszű srácként mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vérpéniszű srácként mennyire érzed cikin magad öltözőben/zuhanyzóban a húspéniszű fiúk láttán?

Figyelt kérdés

Hagyjuk most azt, hogy az a lényeg hogy mereven mekkora.

Ilyen helyzetben jó esetben csak lankadtan látjátok egymás péniszét.

És nem kell a duma, hogy hetero fiúk nem nézik meg egymást meztelenül, mert a kíváncsiság természetes emberi tulajdonság.

Az enyém nagyon gáz alaphelyzetben és elég bénán érzem magam ha olyanok vannak épp ott, akiknek lengedezik rendesen. Főleg, ha ismerős az illető!

Ti hogy vagytok ezzel?

Illetve a másik oldal véleményére is kíváncsi vagyok! Ti húsfarkúak mire gondoltok ilyen szituban? Netán ki is cikiztetek már valakit emiatt?

tegnapelőtt 10:23
A kérdező szavazást indított:
Vérpéniszem van és totál cikin érzem magam miatta.
Vérpéniszem van, de nem érdekel ki mit gondol róla.
Vérpéniszem van, de abszolút nem vagyok szégyellős miatta.
Húspéniszem van, de szerintem semmi gáz nincs a vérpénisszel.
Húspéniszem van, de nem gondolok semmit róluk.
Húspéniszem van. Überciki szerintem ha valakinek vérpénisze van.
27 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
65%
Heteró srácok nem nézik egymás farkát. A péniszösszemérősdi meg nagyon gyerekes.. Te kukkoló vagy?
tegnapelőtt 10:25
 2/17 anonim ***** válasza:
81%
Én még egyetlen férfi véleményét sem kérdeztem meg a f@szomról, és ennek az az egyszerű oka, hogy nem érdekel és nem is számít. A nő majd eldönti, jó-e neki, vagy sem.
tegnapelőtt 10:58
 3/17 anonim ***** válasza:
90%
Nekem inkább hús, de szerintem semmi gáz ha valakinek kisebb lankadtan. Nem cikiztem senkit emiatt, max magamban örülök hogy nekem nagyobb
tegnapelőtt 11:21
 4/17 anonim ***** válasza:
25%
Semennyire, mert már nem 13 éves tini vagyok. S nem érdekel az sem, hogy másnak mekkora van állva, mert tudom ha ugyanarra a csajra startolnánk mindketten akkor is én lennék a befutó :)
tegnapelőtt 12:16
 5/17 anonim ***** válasza:
93%
A vérpénisz felállva sokkal keményebb mint a húspénisz. 35 N
tegnapelőtt 12:57
 6/17 anonim ***** válasza:
26%
Semennyire, mert nem mások fa..át nézegetem
tegnapelőtt 13:07
 7/17 anonim ***** válasza:
93%
Engem nem zavar.Állva pont megfelelő méret. Nem a legnagyobb, de egy lány se panaszkodott még rá és ez a lényeg. Lankadtan meg mindegy mekkora. Nem érdekel ki mit gondol rólam az se ha megnézik...
tegnapelőtt 13:24
 8/17 anonim ***** válasza:
89%

húsfarkúként nem nevetek ki senkint se teszek megjegyzést vagy egyéb mert nem egy 14,3as lóg alatta

sőőőt még kényelmesebb is lehet az , bár az enyém is megkeményedik rendesen, vaskos de nem lesz sokkal hosszabb kb 17cm

tegnapelőtt 13:38
 9/17 anonim ***** válasza:
69%

Engem ez sosem érdekelt.

Vér péniszem van, 16/5

Szeretik a lányok/nők, szóval nem is èrdekelt ez sosem.

Egy nő mérte le, engem hidegen hagyott, hogy mekkora, mert mindig élvezték a farkam.

tegnapelőtt 13:43
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
Kick box edzés után az öltözőben nem szoktunk a másik f.szával foglalkozni. Nem tartom kizártnak, hogy az legyen a nők dolga. Fellálva 186cm magas vagyok, ha leülni akkor talán 150. Na és ez a lényeg. 👊
tegnapelőtt 14:03
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!