Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a bnömel és elmentem benne pls help?
Hello tegnap lefeküdtem a bnömel és nem használtunk gumit:/ és az élvezet hevébe elélveztem benne:S ienkor mi a teendö? minél gyorsabb válasz pls!
de mondta már hogy az elözö barátja is ment el benne és nem eset teherbe
elindul az ügyeletre most, írat esemény utánit, az ügyeletes gyógyszertárban kiváltjátok. minnél hamarabb kéne, mert már így is sok idő eltelt, és minél később veszi be, annál kevesebb az esélye, hogy hat. ha ezt nem teszitek, akkor köszönöm a 30 eFt-os támogatást a megyei kórház vezetősége és dolgozói nevében.
elég felelőtlenek és ostobák vagytok egyébként, attól hogy az előző pasijától nem esett teherbe, az nem jelent semmit. lehet, hogy a pasi steril volt. Te meg húzz gumit.
Ja, ha az előző pasija is elment benne, és akkor se esett teherbe, akkor neki már nem kell védekeznie, úgyse lehet gyereke.
Ez egészen biztos, mert akkor már egy du.gásból terhesnek kéne lennie!!
Szexeljetek nyugodtan védekezés nélkül, ha a csaj szerint nincs miért aggódni, akkor tényleg nincs!
Komolyan!
De tényleg!
Próbáld ki!
Hmmm, ez a "remélem, teherbe esik" kissé bunkó vélemény, nem?
Fogamzásgátlót se szed a lány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!