Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lefeküdtem a bnömel és elmente...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a bnömel és elmentem benne pls help?

Figyelt kérdés

Hello tegnap lefeküdtem a bnömel és nem használtunk gumit:/ és az élvezet hevébe elélveztem benne:S ienkor mi a teendö? minél gyorsabb válasz pls!

de mondta már hogy az elözö barátja is ment el benne és nem eset teherbe

2011. jún. 11. 16:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%
remélem csak azért is terhes lesz, azt majd legközelebb elgondolkodtok a védekezésen
2011. jún. 11. 16:57
 2/16 napietus ***** válasza:
100%

elindul az ügyeletre most, írat esemény utánit, az ügyeletes gyógyszertárban kiváltjátok. minnél hamarabb kéne, mert már így is sok idő eltelt, és minél később veszi be, annál kevesebb az esélye, hogy hat. ha ezt nem teszitek, akkor köszönöm a 30 eFt-os támogatást a megyei kórház vezetősége és dolgozói nevében.

elég felelőtlenek és ostobák vagytok egyébként, attól hogy az előző pasijától nem esett teherbe, az nem jelent semmit. lehet, hogy a pasi steril volt. Te meg húzz gumit.

2011. jún. 11. 16:59
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Vagy lapozgathatjátok a magyar keresztnévkönyvet...
2011. jún. 11. 17:01
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Futás esemény utáni tablettáért!!!!
2011. jún. 11. 17:01
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Esemény utáni tablettáért kell azonnal menni a legközelebbi orvosi ügyeletre!!!
2011. jún. 11. 17:02
 6/16 anonim ***** válasza:
68%

Ja, ha az előző pasija is elment benne, és akkor se esett teherbe, akkor neki már nem kell védekeznie, úgyse lehet gyereke.

Ez egészen biztos, mert akkor már egy du.gásból terhesnek kéne lennie!!

Szexeljetek nyugodtan védekezés nélkül, ha a csaj szerint nincs miért aggódni, akkor tényleg nincs!

Komolyan!

De tényleg!

Próbáld ki!

2011. jún. 11. 17:08
 7/16 anonim ***** válasza:
Napietus-nál a pont, nyomás az ügyeletre! Egyébként igazad van, lehet, hogy nem lesz terhes, de egy fiatal lánynál nem érdemes megkockáztatni mert komoly esélyetek van, hogy várandós lesz.
2011. jún. 11. 17:12
 8/16 anonim ***** válasza:
24%
remélem teherbe esik
2011. jún. 11. 17:23
 9/16 anonim ***** válasza:
52%

Hmmm, ez a "remélem, teherbe esik" kissé bunkó vélemény, nem?

Fogamzásgátlót se szed a lány?

2011. jún. 11. 17:30
 10/16 anonim ***** válasza:
24%
nem kell f.sni ha terhes lett, nyomtok egy abortuszt egy hozzá értő orvosnál v mittomén azt kész . ennyi :D
2011. jún. 11. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!