Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor az emberek a tinik felelőtlen szexuális életéről beszélnek, nem jut eszükbe, hogy ez szimplán biológia, és így a természetes?
Arra gondolok hogy 14-16 évesen már érett egy fiú és egy lány is a szexre testileg. Ez szimplán biológia, nyilván már az ősembereknél is így volt. Az hogy lelkileg is érettnek kell lenni, és hogy egy 15 éves még nem az, az szimplán a mai társadalom hibája.
Egyébként mindenben teljesítjük a biológiai igényeinket: korlátlanul zabálunk, szunyálunk, wc-zünk. Maslow piramisa (pszichológia) szerint ezekkel az elsődleges fizológiai szükségletekkel pont egy szinten van a szex.
Miért feledkezünk meg róla, hogy mi is csak élőlények vagyunk, és folyton a szabályozási mániánk "kurvít" el minket?
idézek: "az emberek a tinik felelőtlen szexuális életéről beszélnek"
Magad adtad meg a választ nem a szexel van a baj; a védekezés és az átgondoltság hiányáról, valamit attól, hogy valaki érett testileg még nem biztos, hogy lelkileg és szellemileg is az.
Az írásodból is az tűnik ki, hogy még gyerek vagy. Érj egy kicsit agyilag is aztán szexelhetsz.
Van fütyid, szexelni akarsz. Oké. Ha elkapsz valamit meg szaladsz anyához és apához, hogy kísérjen el az orvoshoz, vagy adjon pénzt gyógyszerre vagy gumira vagy mit tudom én.
"korlátlanul zabálunk, szunyálunk, wc-zünk". - mert megteheted, ha magad keresnéd a kenyered lehet nem "zabálnál" korlátlanul, meg "szunyálhatnál" zavartalanul.
Így természetes? Akkor kívánom neked, hogy majd 14 évesen a lányod jelentse be, hogy terhes, mert ez így természetes.
És nem tudom ki az, aki gátlás nélkül teljesíti minden biológiai igényét, de felettébb gusztustalan ember lehet, aki korlátlanul zabál, annyit alszik, amennyit akar, és oda székel, ahol éppen rájön... Az embert az különbözteti meg a majomtól, hogy tudja szabályozni a szükségleteit.
"És nem tudom ki az, aki gátlás nélkül teljesíti minden biológiai igényét, de felettébb gusztustalan ember lehet, aki korlátlanul zabál, annyit alszik, amennyit akar, és oda székel, ahol éppen rájön... Az embert az különbözteti meg a majomtól, hogy tudja szabályozni a szükségleteit."
Ez azért hülyeség mert már az állatok is (macskák) tudják h nem szabad oda sz*rni ahova lehet, elássák. Evolúció során rájöttünk h jobban túlélünk, ha nem szarunk magunk mellé mert akkor nem leszünk betegek és tovább élünk (ja meg ugye a bűz is simán evolúció miatt tűrhetetlen). A zabálásra meg mondom menj el Amerikába a nyugati civilizáció fellegvárába azt nézd meg ahogy McDonaldsba özönlenek az amúgy szintén válságtól sújtott dagadt állatok.
"hogy majd 14 évesen a lányod jelentse be, hogy terhes, "
Lehet, hogy ha nem ilyen gagyi kultúrában élnénk, ahol egy 14 évesnek még esélye se lehet önálló életre, örülnék neki (persze ha meglenne az apa is).
Nem a korlátlanul zabálással van a baj. Hanem szidod a felnőtteket (beleértve a szüleidet), de nem veszed észre, hogy a "zabálást" stb. ők keresik meg neked, egy természetes dolognak veszed. Ha elfogadod a kenyeret, fogadd el a tanácsot is.
Most mindenkinél okosabbnak hiszed magad, mert csak egy nézőpontból vizsgálod a kérdést, az idősebbek már tapasztaltabbak, fogadj szót nekik.
Ha kívánod a szexet, akkor szerezz egy barátnőt, akit be tudsz otthon mutatni. Ha látják a szüleid, hogy "komoly" kapcsolatod van, akkor a szexet sem fogják szóvá tenni.
Beszélj szüleiddel a védekezésről, fogamzásgátlásról stb. érettebbnek fognak gondolni és látják nem vagy felelőtlen. Ha azt akarod, hogy felnőttként kezeljenek, hát viselkedj úgy.
Sok sikert!
A fiatalok azt hiszik, hogy az öregek mind ostobák; de az öregek tudják, hogy a fiatalok ostobák!
Miért, azt normálisnak tartod, amit az öcséd korosztálya csinál???
Egyetértek az előttem szólóval, lejöttünk egy ideje a fáról, talán túl kéne lépni azon, mint diktálnak az ösztönök.
Lehet, hogy régen természetes volt, hogy valaki 14 évesen kefélt.
De csak az esküvő után!!!, és akkor már ugye házas volt.
A nők többsége 30 körül halt meg valamilyen szülési komplikációban, és így is összeke.féltek vagy 8 gyereket. Az sem lényegtelen, hogy már az elsőt is ők tartották el, nem a nagyszülők nyakára szülték, hogy ők még bulizhassanak egy kicsit, mondjuk a következő 10 évben.
Ha már az ősi húrokat pengeted biológiából, akkor kezdjük azzal, hogy ez nem szex, hanem UTÓDNEMZÉS.
És akkor most megkérdem, szerinted tényleg elég érett egy 14 éves, hogy utódokat hozzon a világra, és nem érted, hogy miért ítélkezik felette a társadalom??
Kár, hogy nincs időgép, most visszamehetnél a középkorba, és elmesélhetnéd egy napi 12 órát robotoló jobbágynak, hogy ő tulajdonképp annyit alszik és zabál, amennyit csak jólesik, szóval mindenféle lázadás meg hőzöngés az urak ellen oktalan.
De mivel nincs időgéped: gyere már át hozzám hétfőn, és meséld el ezt az elméletet a kollégáimnak is, hogy ők ugyan éjszakásban dolgoznak, reggel 8-ra érnek haza, a többség számára öröm, ha 2-ig tud pihenni, és miután kifizeti a rezsit, hogy ő most korlátlanul alszik, eszik, tökéletesen kielégíti az állati ösztöneit, úgy hogy engedje már el a 14 éves gyerekét is ku.rválkodni, mert az olyan természetes!
Keress egy fát, költözz rá fel, és majd ha túlléptél ezeken, akkor lejöhetsz.
Egyelőre nem vagy elég érett, hogy uralkodni tudj az ösztöneiden, és be tudj illeszkedni a társadalomba.
Gondolom, tanultad, ki a szociopata... Esetleg keress rá, ha még nem.
Ezzel az állati ösztön dumával kíváncsi lennék rá, mire mennétek, ha nem találja fel néhány ember az óvszert, a fogamzásgátlást meg az esemény utáni tablettát.
Már leírtam hogy elmúltam 18 és semmi ilyen bajom nincs a szüleimmel. Sose voltam felelőtlen ez köszönhető annak hogy a szüleim szabad utat engedtek amiben csak lehetett.
Normálisnak találom h a szülők mindent megtesznek hogy ebben a hülye társadalomban vhogy túléljen a gyereke, nyilvánvaló, hogy 14 évesen egy csecsemővel a maradék élet el van b*szva (a gyereké is).
De azt nem tudom, miért jutott ide a társadalom, hogy azt próbáljuk szabályozni, ami biológia, és nem lehet. Miért tartjuk a 15 éveseket ovisnak. És mint mondtam nem minden "öreg" okosabb egy 15 évesnél. A tendencia ezt mutatja, de általánosítani fölösleges.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!