Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi az, ami már úgy érzel hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az, ami már úgy érzel hogy tabu téma, például szóban hozni még a legjobb barátaiddal is, és már mégis kipróbáltad már? Mi az tapasztalt, amit még a mostani párodnak (sem) mondanál el?

Figyelt kérdés
Remélem itt bátrabbak vagyunk!
2011. jún. 10. 19:39
 1/8 anonim ***** válasza:

Gimis házibuiban egyszer piásan három fiúval voltam egyszerre. Akkor utána sokáig nagyon gáz volt és nem is mondanám el soha senkinek, de azért néha jó rá visszagondolni :)

28/L

2011. jún. 10. 19:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Egy táborban megismertem egy srácot, napokig tökéletesen előadta magát, majd egyik este buli után, becsiccsentve, hirtelen felindulásból lefeküdtem vele. Néhány héttel később kiderült hogy kb a "hatezerötszázhatvannegyedik" voltam neki, ráadásul emellett volt egy két éves kapcsolata, én viszont teljesen úgy éreztem hogy ezután komoly jövő vár ránk. Azóta is majd elsüllyedek szégyenemben, ha arra az éjszakára gondolok, és kifordul a belem ettől az embertől... Hát igen... ez nem az a tipikus téma, amivel akárkinek is eldicsekedek! :S Soha életemben nem ismertem még félre ennyire embert! 22/L
2011. jún. 10. 20:01
 3/8 anonim ***** válasza:
még a legjobb barátnőm is azthiszi h az egyik haverommal volt az első csók pedig részegen smároltam egy fiúval. nemvoltjó nemis igazán emlékszek és ezzel nemszeretek dicsekedni.:)
2011. jún. 10. 21:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Az már gond ha a mostani partnered nem tud róla!A legfőbb az őszinteség!Egyébként csak a mostani barátnőm tud a dologról :D Még a barátaim se.Ja,hogy mi az a dolog? :D Első csókom fiúval volt :$ NEM VAGYOK MELEG,MÉG MIELŐTT BÁRMELYIK BAROM ELKEZDENÉ!Csak annyi,hogy fogadás volt egy buliban és be voltam már rúgva így belementem.Azóta se tud róla senki,csak a mostani barátnőm :D
2011. jún. 10. 22:07
 5/8 anonim ***** válasza:
22:19 gondoltam,hogy lesznek ekkora barmok....16/F vagyok és 2 éve vagyok együtt a barátnőmmel aki 18/L.Együtt vesztettük egyébként el.
2011. jún. 10. 22:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát te tudhatsz, tizenhat évesen egy két évvel idősebb lánnyal. Fogad őszinte gratulációm!
2011. jún. 10. 22:57
 7/8 A kérdező kommentje:

Ja és 14 évesen egy 16 éves lánnyal.

Az jó mert már ő is érte volt a szexre. Ebben az egyben, a fiúk érnek korábban.

2011. jún. 10. 22:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Köszi a gratulációt :D Nagyon szerencsés vagyok vele.Egyébként én voltam neki az első,mármint nem csak szex téren,hanem szerelemben.És így valahogy együtt maradtunk és még mindig szeretjük egymást :D Amúgy egy iskolába járok a barátnőmmel.Csak tanárok nem nézik jó szemmel,de azok le vannak sz@rva! :D
2011. jún. 10. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!