Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imádom ha a párom megalázz szex közben ez beteges?
Figyelt kérdés
Szeretem a durvább alázós szexet.Pl a legjobb szex számomra az volt amikor jól szájbadugtak majd hirtelen és gyorsan hátulról belémhatoltak és szétkeféltek majd a számba pisilt aztán tovább dugott néha belenyúlt a puncimba és számba rakta a puncis ujját és én lenyalogattam és végül elment belém és arra utasított h nyaljam ki az ujjaim segítségével a puncimból a "cuccot".
20/L
2011. jún. 10. 17:45
31/36 anonim válasza:
Szádba pisilnek, pfuj. Öröm lehet a húgyszagú pofád utálna szagolgatni meg megcsókolni :D
32/36 anonim válasza:
Én is élvezem az ilyet,na de a szádba pisilős dolog számomra már beteges a többi jöhet :D
20/L
33/36 anonim válasza:
uhhh?!ez nagyon izgató!én is azt élvezem hogy a párom megaláz,és parancsol nekem!élvezem,hogy eljátszhatom neki azt hogy ringyó vagyok,és ez neki tetszik.az aki azt mondja rád h k*rva vagy emiatt és egy nő ilyet nem írhat,az nem tud haladni a korral,és nem tudja élvezni az életet.az életben nincsenek szabályok.mégis ki tiltaná hogy éld le??én azt mondom neked,kedves kérdező:mi biztosan nem halunk meg hülyén,és a nyugdíjas székünkben,nem arról ábrándozunk,hogy hogy elszaladt az idő felesleges dolgokra.mi minden percét élveztük,a jótól a rosszig.(22/L)
34/36 anonim válasza:
Imádni valók az ilyen lányok/nők, csak túl kevés van. Nehezen vállalják föl vágyaikat, és még nehezebben lehet őket megtalálni, legkönnyebb egy ilyen kérdés hozzá szólójaként.
35/36 anonim válasza:
ezen nincs mit se szégyelni...én speciel nem vok ennek híve, de ha ez izgat...vakit a bilincs meg ezek izgatnak...sztem nem beteges, és ha neked így jó....akkor hajrá
36/36 anonim válasza:
Sztem ez nagyon izgató. Mondd a pis4nak milyen íze van? És a punc1s gec1 milyen ízű? :D Van facebookod? :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!