Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imádom ha a párom megalázz szex közben ez beteges?
Figyelt kérdés
Szeretem a durvább alázós szexet.Pl a legjobb szex számomra az volt amikor jól szájbadugtak majd hirtelen és gyorsan hátulról belémhatoltak és szétkeféltek majd a számba pisilt aztán tovább dugott néha belenyúlt a puncimba és számba rakta a puncis ujját és én lenyalogattam és végül elment belém és arra utasított h nyaljam ki az ujjaim segítségével a puncimból a "cuccot".
beteges te állat, de gyere csak el hozzám, olyat kapsz h ráspollyal vakarom meg belülről a lukadat, aztán ordíthatsz te fehérmájú, amíg képen köpködlek és szorítom a nyakad h ne kapj levegőt
2011. jún. 10. 19:21
23/36 anonim válasza:
szerintem te már rossz értelembe vagy beteg
19:21
2011. jún. 10. 19:23
24/36 anonim válasza:
sztem nem beteges ha két embernek ez jó akkor mehet az meg h más mit gondol kit érdekel ? énis kipróbálnám bár nem egyszerű "ilyen " partnert találni :(
2011. jún. 10. 23:00
25/36 anonim válasza:
"szerintem te már rossz értelembe vagy beteg
19:21"
nincs olyan hogy "jó" értelembe beteg, mert az eleve egy degradáló fogalom, ennyire hülye vagy, amugy meg ki kérdezett te k.rva
2011. jún. 10. 23:15
26/36 anonim válasza:
Szerintem klassz csaj vagy ;)
2011. jún. 13. 10:49
27/36 anonim válasza:
23:15
Látszik milyen agresszív, primitív természeted van, minden hozzászólásod erről árulkodik. Illetve nem csak degradáló, szubjektív, helyzettől függően.
2011. jún. 13. 10:57
28/36 anonim válasza:
egy csaj szájába pisálni nem lennék képes azt tudom, de a többi okés, nem rossz dolog a vad szex néha olyan is kell
25/f
2011. jún. 13. 11:01
29/36 anonim válasza:
sztem azon kivul h a szadba pisil:))azonkivul normalis..enis teljesen maskepp viselkedek..vadabb vagyok az agyba..mint amit kilehetne nezni belolem..:P
2011. jún. 13. 11:08
30/36 anonim válasza:
Nem hangzik rosszul egy-két dolgot leszámítva. Ez a pisi és az hogy a végén a punciból kinyalogatni a cuccot. Nekem ez sok, de a többi ok. Néha, nem mindig. Mert azért én szeretek szeretkezni is úgymond, többnyire nem igénylem hogy megalázzanak. De mondjuk ilyen szinten még nem volt benne részem olyannal akivel szerettük egymást ténylegesen. A páromtól nem esne jól ha ilyen vadállat módjára dugna meg. Ízlések és pofonok. Nem feltétlenül beteges. Bár a szájba pisi része az tutira beteg dolog. Ilyet még állatokról szóló természetfilmben sem láttam pl hogy egymás szájába hugyoztak volna szex közben, után, akármikor.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!