Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Imádom ha a párom megalázz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Imádom ha a párom megalázz szex közben ez beteges?

Figyelt kérdés

Szeretem a durvább alázós szexet.Pl a legjobb szex számomra az volt amikor jól szájbadugtak majd hirtelen és gyorsan hátulról belémhatoltak és szétkeféltek majd a számba pisilt aztán tovább dugott néha belenyúlt a puncimba és számba rakta a puncis ujját és én lenyalogattam és végül elment belém és arra utasított h nyaljam ki az ujjaim segítségével a puncimból a "cuccot".

20/L

2011. jún. 10. 17:45
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
48%
nekem felállt rá a farkam, ahogy olvastam, örülnék minden nő ilyen lenne
2011. jún. 10. 18:02
 12/36 anonim ***** válasza:
64%

Te jó ég...

Szerintem igen, beteges, hogy a párod ürülékét a szádba veszed... annak hogy tetszik a megalázás, meg pszichológigai okai lehetnek.

De ha neked jó, akkor csináld.

20/N

2011. jún. 10. 18:11
 13/36 anonim ***** válasza:
48%
Akiknek bejön a megalázás valamit kompenzálnak vele, lelkileg nem teljesen egészségesek. Egy egészséges ember nem igazán szereti, ha megalázzák, vagy rosszat tesznek vele. Persze ha neked ez tetszik rajta, de attól még sem átlagosnak, sem túl normálisnak nem mondanám.
2011. jún. 10. 18:33
 14/36 A kérdező kommentje:
hmm megoszlanak a vélemények valakit szintén izgat valaki meg betegesnek tartja.Amúgy lehet hogy valami pszichés dolog áll a háttérben.De nem hiszem hogy bárki kitudna ebből gyógyítani gondolom a lényeg az hogy ne fajuljon el a dolog annyira.Hű amúgy kihagytam a pofozgatást az is szeretm szopás közbe meg a harapdálást csak annak nyoma van és az már kellemetlen.Amúgy nem igazán bírom a fájdalmat de szex közbe nagyon élvezem nem tudom h ez hogy lehet.
2011. jún. 10. 18:49
 15/36 anonim ***** válasza:
55%
szerintem egy igazi vadmacska nő élvezi ezeket mint te, csak az ágyban kell ilyennek lenned, valós életben akár ellentéte. Más véleménye meg le van szarva, szerintem minden pasi vágya az ilyen
2011. jún. 10. 18:54
 16/36 anonim ***** válasza:
46%
A sok beteg majom..XDDDD
2011. jún. 10. 18:58
 17/36 anonim ***** válasza:
87%
minden csak nézőpont kérdése, szerintem fokozza az élményt, hogy tudom, hogy élvezi.
2011. jún. 10. 19:00
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Sok embernek van valamiféle fétise. Neked épp ez. Nincs vele semmi baj, főleg ha találtál olyan párt, aki mindezeket teljesíti is.
2011. jún. 10. 19:07
 19/36 anonim ***** válasza:
71%
A szájbapisilésen kivül a többi okés szerintem.
2011. jún. 10. 19:07
 20/36 anonim ***** válasza:
71%

A pisilésen én is kiakadnék, de a többi teljesen okés :)

Nem bírom én sem a fájdalmat, de amikor kutyában csináljuk néha el is fenekel közben, na én attól teljesen kész vagyok.

28/L

2011. jún. 10. 19:11
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!