Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van ez a felháborodás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez a felháborodás?

Figyelt kérdés

Ha valaki szerint az orális szex egy párkapcsolatban alapvető, nélkülözhetetlen, akkor itt, úgy látom, jól lepontozzák.

Miért van az, hogy ezek többsége nő?

És miért pont az orális szex az, aminek a kedvelőit ennyire lenézik?

2011. jún. 10. 17:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
94%
Én még nem igen láttam olyan kérdést, ahol bárki is lenézne mást, amiért az szereti az orális szexet. Én max annak adok hangot, ha valaki erőlteti a párját, hogy tegye meg, mert szerintem ez két emberen múlik, és ha az ember párja nem szeretné megtenni, akkor ezt meg kéne érteni, el kéne fogadni, és nem erősködni, vagy elhagyással fenyegetni.
2011. jún. 10. 17:08
 2/21 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem annyira azért nem ellenzik az emberek:D Mondjuk én nem gondolom úgy, hogy "nélkülözhetetlen", de szerintem is nagyon jó dolog, és szerintem is alapvető valamilyen szinten:)

19/L

3/21 anonim ***** válasza:

Nem a kedvelőit nézik le, hanem azokat akik erőltetik. A többsége azért lehet nő, mert a férfi erőlteti a nőre és nem fordítva (de ha van ilyen eset kérlek írd meg).

Szerintem ezeket a válaszokat te is nagyon jól tudtad a saját kútfődből, csak vitát akarsz robbantani:)

Nagyon cseles..

4/21 A kérdező kommentje:
De az elhagyás nem mindig fenyegetés, miért nem lehet megérteni, hogy van, akinek orál nélkül nem jó, ha azt megértjük, hogy van, akinek orálLAL jó?
2011. jún. 10. 17:09
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Honnan lehet látni, hogy ki nyomott piros pacsit?

Lehet, hogy nem is az orális szex kedvelőit nézik le, csak az nem tetszik sokaknak, ha egy kapcsolat az orális szexen alapul.

Én még nem pontoztam le ilyen választ, de megmondom őszintén, én sem tartanék fenn olyan kapcsolatot, aminek az első és legfontosabb alapja az orális, vagy bármilyen szex. Fontosnak tartom, de hogy egy komolya, hosszú távú kapcsolatot lehessen elsősorban erre építeni, nem hiszem.

2011. jún. 10. 17:11
 6/21 A kérdező kommentje:
Na most: ha valakinek hiányérzete van, mert nincs orál, ez nem azt jelenti, hogy az orálon ALAPUL a kapcsolat. Akkor mondanám, hogy orálon alapul a kapcsolat, ha két fiatal összeismerkedik, megtudják, hogy mindkettő szereti az orált, és pusztán ettől már összejönnek. Úgy általában, ha valakinek valami hiányzik, ettől még nem azon fog ALAPULNI a kapcsolat.
2011. jún. 10. 17:16
 7/21 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem az ilyen hozzállás, hogy "orál nélkül nem jó", oltári nagy hülyeség, és idióta, aki ezzel jön. Mondom ezt úgy, hogy én is pártolom az orált:)
2011. jún. 10. 17:23
 8/21 anonim ***** válasza:

Na már le lettem pontozva köszi... :D

Pont azzal van a baj, hogy neked az orál az alap, anélkül nem jó, stb, tehát megpróbálod rávenni a párodat, erőlteted. Viszont, kérdem én mivan akkor ha ő nem szereti? Nem akarja csinálni? Akkor még is melyikőtök akaratának kéne teljesülni? SZERINTEM úgy lenne természetes, ha egy kapcsolatban inkább elfogadjuk, beletörődünk a "szükséges rosszba", mint hogy valamelyik fél erőltetettnek, kötelezőnek érezzen olyan dolgokat, amiket ő alapvetően nem szeret, amitől rosszul van.

Ha a párod imádja a tökfőzeléket, és azt eszik egy hétig, nem erőltetheti beléd, mondván, hogy számára fontos, hogy te is szeresd, és ezen élj egy hétig... elfogadja hogy nem szereted, és beletörődik, hogy ez a "szenvedély" megmarad egymagának. Jó ez hülye példa, de remélem érted a lényeget. Itt nem arról van szó, hogy mindig csak az egyik nemnek kell engednie, hanem arról, hogy nem erőltetem a páromat olyan helyzetbe, amit ő nem akar, mert szeretem, és tiszteletben tartom, hogy neki esetleg ez nem tetszik!

Ez csak az én véleményem természetesen, és én is annak ellenére mondom ezt, hogy az orális szex nálam is hozzátartozik a szeretkezéshez... Első voltam

2011. jún. 10. 17:36
 9/21 A kérdező kommentje:

Nem ez volt alapvetően a kérdésem.

Minden ember más. Azt elfogadják, ha valaki undorodik tőle és sose akarja csinálni. Az ilyen ember nem lehet hülye.

Azt viszont nem fogadják el, hogy van, akinek olyan a szexualitása, hogy ez neki alap, és az kizárólag hülye lehet. Nem kereshet másik párt, akkor se, ha az előzővel normálisan, megalázás nélkül közli, hogy ő nem elégedett és váltani szeretne.

Ha nem egyeznek a hobbik, a világnézet, a gondolkodás, amiatt persze elfogadott a szakítás. Holott erre is lehetne mondani: mondj le a hobbijaidról a kedvesedért.

Ha az orálról alkotott felfogás nem egyezik, és ezért van szakítás, azt viszont lenézik. Holott elvileg mindenkit meg kellene érteni, tehát az ilyeneket is.

Mondom ezt úgy, hogy sosem erőltettem az ilyesmit. Erőltetés helyett meg kell nézni, megy-e a lemondás és ha nem, akkor más pár után nézni. És emiatt nézik le/hülyének az embert. Nekem itt van a bajom.

2011. jún. 10. 17:47
 10/21 anonim ***** válasza:

Így viszont teljesen más szemszögből látom a problémát, nem úgy ahogy azt az alapvető kérdésed sugallja. Ebben az esetben szerintem egy kategóriába illik azzal, hogy az illető nem elégedett a szexuális élettel, amiről megint órákig tartó vitát lehetne nyitni, hogy a szexen múljon-e egy kapcsolat, viszont ha annak megváltoztatása lehetetlen, értem úgy egyik fél sem hajlandó lemondani a saját akaratáról, akkor más párt kell keresni, mert nyilvánvaló hogy hosszútávon megcsalás lesz a vége, hiszen valamelyik fél nem kap meg mindent az ágyban amit szeretne. Egyértelműen sosem jelenteném ki, hogy számomra a szexben valami alap... Sosem mondanám azt, hogy ha nincs anál, akkor viszontlátásra, én ezt ennél egy kicsit összetettebbnek gondolom. Ha nem érzem jól magamat szexben (és ezalatt nem azt értem, hogy valamit, pl orált nem kapok meg, hanem mondjuk képtelen vagyok kielégülni) és a probléma megoldhatatlan, illetve érezhető a kapcsolaton is, akkor szerintem nincs semmi probléma azzal, ha ilyen téren is magához illő párt keres az ember. Viszont egyértelműen kijelenteni azt, hogy nekem az orál alap, és ha nem kapom meg, akkor ennyi volt, az számomra igen, egy kicsit visszataszító! Ennyi erővel ismerkedés során odamehetnék a srácokhoz úgy, hogy "szia szereted az orált?" Így minden probléma meg van oldva, hiszen ha azt mondja nem, akkor otthagyom, ha igen, akkor folytathatjuk az ismerkedést.

Az általam emlegetett tökfőzelék példa, és az általad emlegetett hobbi példa is éppen azért nem helyén való, mert attól hogy a párom szereti a tökfőzeléket, vagy szeret hegyetmászni, én meg nem, ő még részesülhet benne... elmehet nélkülem hegyet mászni, vagy ehet tökfőzeléket, amikor én inkább összeütök magamnak egy rántottát, az orális szex viszont nem úgy működik, hogy ha nem jó, akkor majd kiélem máson ezen vágyaimat. A szexben szerintem sokat kell csiszolódni, és éppen azért mert jobb esetben csak két fél van benne, nem zárhatok ki egyértelműen semmit, ahogy az sem mondhatom, hogy nekem ez kell és kész. Megpróbálhatok alkalmazkodni a páromhoz, és kész, ha nem megy, akkor sincs baj, de nem hagynám ott első körben ezért, csak ha már meglátszik a kapcsolatunkon, hogy valami nem oké.

2011. jún. 10. 18:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!