Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van ez a felháborodás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez a felháborodás?

Figyelt kérdés

Ha valaki szerint az orális szex egy párkapcsolatban alapvető, nélkülözhetetlen, akkor itt, úgy látom, jól lepontozzák.

Miért van az, hogy ezek többsége nő?

És miért pont az orális szex az, aminek a kedvelőit ennyire lenézik?

2011. jún. 10. 17:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ahogy írták, nem a kedvelőit nézik le, hanem azokat a férfiakat, akik ezt erőltetik, vagy nem csak ezt, bármit, vagy ezt tartják alapnak mint ahogy te is. Ezt a nélküle nem tudok élni dolgot meg csak bedumálod magadnak és ezen hergeled magad. A testünknek a kielégülés a fontos, ha az megvan, akkor jó, az hogy ez milyen formában történik elég mellékes...
2011. jún. 10. 18:38
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Így már kevésbé érzem magam hülyének :)
2011. jún. 10. 18:38
 13/21 A kérdező kommentje:
ezt az utolsó előttinek írtam
2011. jún. 10. 18:39
 14/21 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló, azért ez sántít picit.

Úgy is ki tud elégülni a fiú, hogy a barátnője kézzel kielégíti, mégsincs olyan srác, aki ezzel beérné. Le akar vele feküdni.

Ezzel nem azt mondom, hogy orális szex nélkül se érje be senki, hanem azt, hogy nem igaz az, amit írsz, hogy amennyiben a kielégülés megvan, akkor minden oké.

Még annyit, hogy vannak nők is, akik sérelmezik, ha nem elégítik ki őket szájjal. Nemcsak férfiak. Úgy éreztem, ezzel általában nincsen baja az embereknek, erre többnyire "Persze, igazad van", és "Hülye b*zi, ha nem nyal ki, jobb is, ha megszabadulsz tőle" típusú válaszokat adnak. Ezért (is) tettem fel a kérdést. Azonos mércét kéne alkalmazni! És én nem ezt láttam.

2011. jún. 10. 18:45
 15/21 anonim ***** válasza:
De kérdező, ne itt sajnáltasd már magad, ha zavar, hogy a barátnőd nem elégít ki úgy, hagy el, és kész. És akkor nem kell itt fröcsögni, elégedetlenkedni, és megkímélsz minket a hülyeségeidtől is.:D
2011. jún. 10. 18:50
 16/21 A kérdező kommentje:

Egy szóval se mondtam, hogy a barátnőmről beszélek. Amúgy ezt akár az elején is írhattad volna te is, nem?

Mi a hülyeség abban, amit írtam? Elsősorban erre voltam kíváncsi, ezt akartam megtudni. Pl. az miért hülyeség, hogy nem mindegy, a kielégülés hogy történik? Ld. feljebb. Elég meggyőző érvekkel leírtam.

2011. jún. 10. 19:14
 17/21 anonim ***** válasza:

Nincs igazad, pont a minap volt egy ilyen kérdés, ahol a lány panaszkodott hogy nem nyalja ki a pasija, és szinte mindenki azt írta neki, hogy fogadja el, hogy vannak akik nem szeretik csinálni az orált. Ha nem tudja, akkor szakítson. Szóval ez oda-vissza igaz.

Úgyhogy ugyanezt tudom mondani én is, ha nem tetszik, ahelyett hogy hisztizel, szakíts és keress mást. Gondolom te sem engednéd a barátnődnek, hogy s*ggbedugjon egy műf@sszal, ha mondjuk őt ez izgatná...

2011. jún. 10. 19:17
 18/21 anonim ***** válasza:
Ja még annyi, hogy szerintem pl. az anális szex kedvelőit sokkal jobban "lenézik". Igazából a szex természetes formája az aktus, tkp. minden más csak extra, szóval ha valakit nem vonzanak ezek, akkor azt el kell fogadni.
2011. jún. 10. 19:20
 19/21 anonim ***** válasza:
74%

A szexuális aktus a természetes, normál funkciója/menete a dolgoknak, a gyerek is úgy lesz. Ez az alap, azon felül pl.: az orális szex egy plusz dolog, ami vagy tetszik valakinek vagy nem. Ha te ezt nem tudod felfogni akkor felesleges bármit is mondani, mindig lesznek olyanok akiknek nem tetszik és nem szeretik az orális szexet, mint ahogy olyanok is akik nem szeretik a spenótot megenni. Még se hagyom el azt aki nem szereti a spenótot, majd eszik mást, mert van más is.

Senkire nem fogod tudni ráerőltetni, hogy már pedig igenis az kötelező azt muszáj, és mi az hogy valaki nem csinálja. Mindenki szabad akaratából eldönti, mit szeretne. És mint írtam ha neked nem tetszik a szitu, akkor továbbállsz. Mindenkinek joga van ahhoz is, hogy eldöntse, ő szexközpontú párt/kapcsolatot akar, vagy inkább érzelmi, más alapokon nyugvót. Mindkét kategória keressen magának olyan párt, ami megfelel neki. Orális szextől függetlenül én pl bizony nem jönnék össze olyan férfivel, akinek a szex központi a kapcsolatban. Számomra az pont ugyanúgy tevékenység mint bármi más, semmiféle kiemelt jelentősége nincsen. Ez ez én véleményem, más meg biztos másképp gondolja, én elfogadom, hogy te másképp gondolod, de ne akard itt ráerőltetni másokra a te álláspontod helyességét.

2011. jún. 10. 19:22
 20/21 A kérdező kommentje:

Ettől miért központi a szex??

Szakemberek is mondják, hogy ha két fél nincs a szexben egy hullámhosszon, akkor a kapcsolat megromlik. Tehát szerinted akkor miért bűn ez? Egyáltalán, mit jelent, hogy a szex központi vagy nem? Csak az lenne a helyes, ha azt mondanám, hogy beérem félévente 1 aktussal? Szerintem az, hogy a szex központi dolog, normális. Pont a szexuális vonzalom miatt tudunk szerelmesek is lenni. Azért nem szerethetek bele egy férfiba, mert nem vonzódom a férfiakhoz szexuálisan. Szóval a szex központi dolog, ez természetes.

2011. jún. 10. 19:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!