Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasimat zavarja, hogy túl nedves vagyok. Valóban velem van a baj?
A pasimmal már több éve együtt vagyunk, de amikor szex közben már a legelején túl nedves vagyok akkor szex közben van, hogy inkább abba hagyja azzal a címszóval " elázott az ő pénisze, ezért nem tudja úgy élvezni"
Létezik egyáltalán ilyen?
Van aki örülne neki, ha a barátnője nedves lenne.
Mit lehet tenni ez ellen, hogy ne "ázzon el" ?
Emiatt magamat okolom, hogy nem elég jó számará olykor az együttlét miattam .
Elég buta vagy ha ez miatt magad okolod!
Dobd és kívánom legyen egy olyan barátnője akitől sebes lesz a farka mert olyan száraz..
6-os szerencsés vagy !
Szó szerint nem mondta , hogy zavarná hogy nedves vagyok, de "elázott a pénisze így hagyjuk abba most" ebből én ezt veszem le.. van olyan 1 max 2 nap a női ciklus alatt amikor szinte száraz vagyok. Akkor meg az nem jó .
Szóval már nem igazán értem hogy mi lenne jó neki. Lassan 5 éve vagyunk egy pár.
Exemnél is ugyan így volt. Annyira nedves volt, hogy átázott a farmerja miközben a kocsiban simogattam. Nagyon imádtam ezt a válasz reakciót, főleg mikor a nacijába csúsztattam a kezem és elcsúszott a puncijáról a bugyija!
Egyszer volt olyan is, hogy mikor szexeltünk élvezéskor spriccelt a puncija. Imádtam😍 Neked volt hasonló pl. Maszti közben?
Nőként válaszolok :
Igazat adok a 9esnek.
De az is lehet, hogy a sok nedvtől tágnak érez és nem akar lelankadni, így inkább téged hibáztatva abba hagyja.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!