Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasimat zavarja, hogy túl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasimat zavarja, hogy túl nedves vagyok. Valóban velem van a baj?

Figyelt kérdés

A pasimmal már több éve együtt vagyunk, de amikor szex közben már a legelején túl nedves vagyok akkor szex közben van, hogy inkább abba hagyja azzal a címszóval " elázott az ő pénisze, ezért nem tudja úgy élvezni"

Létezik egyáltalán ilyen?

Van aki örülne neki, ha a barátnője nedves lenne.

Mit lehet tenni ez ellen, hogy ne "ázzon el" ?

Emiatt magamat okolom, hogy nem elég jó számará olykor az együttlét miattam .

ma 13:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Vicc.
ma 13:53
 2/22 anonim ***** válasza:
85%
Ez nekünk csak ajándék. Az ilyen nem pasi.
ma 13:53
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Elég buta vagy ha ez miatt magad okolod!

Dobd és kívánom legyen egy olyan barátnője akitől sebes lesz a farka mert olyan száraz..

ma 13:57
 4/22 anonim válasza:
100%
Szerintem egy férfi ilyen miatt nem picsogna, inkább örülne neki. Nem kisfiút kellett volna fogjál magadnak.
ma 13:59
 5/22 A kérdező kommentje:
Nem mondanám a korát tekintve kisfiúnak hisz közel van a 30-hoz
ma 14:01
 6/22 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok, de szerencsére az én párom imádja. Tetszik neki, hogy akár 1 perc alatt annyira fel tud izgatni, hogy szinte folyik belőlem.
ma 14:05
 7/22 A kérdező kommentje:

6-os szerencsés vagy !

Szó szerint nem mondta , hogy zavarná hogy nedves vagyok, de "elázott a pénisze így hagyjuk abba most" ebből én ezt veszem le.. van olyan 1 max 2 nap a női ciklus alatt amikor szinte száraz vagyok. Akkor meg az nem jó .

Szóval már nem igazán értem hogy mi lenne jó neki. Lassan 5 éve vagyunk egy pár.

ma 14:11
 8/22 anonim válasza:
100%

Exemnél is ugyan így volt. Annyira nedves volt, hogy átázott a farmerja miközben a kocsiban simogattam. Nagyon imádtam ezt a válasz reakciót, főleg mikor a nacijába csúsztattam a kezem és elcsúszott a puncijáról a bugyija!

Egyszer volt olyan is, hogy mikor szexeltünk élvezéskor spriccelt a puncija. Imádtam😍 Neked volt hasonló pl. Maszti közben?

ma 14:14
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Lehet megunta veled a kapcsolatot. Kötekedik. Azt akarja te szakíts vele.
ma 14:15
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Nőként válaszolok :

Igazat adok a 9esnek.

De az is lehet, hogy a sok nedvtől tágnak érez és nem akar lelankadni, így inkább téged hibáztatva abba hagyja.

ma 14:40
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!