Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasimat zavarja, hogy túl nedves vagyok. Valóban velem van a baj?
A pasimmal már több éve együtt vagyunk, de amikor szex közben már a legelején túl nedves vagyok akkor szex közben van, hogy inkább abba hagyja azzal a címszóval " elázott az ő pénisze, ezért nem tudja úgy élvezni"
Létezik egyáltalán ilyen?
Van aki örülne neki, ha a barátnője nedves lenne.
Mit lehet tenni ez ellen, hogy ne "ázzon el" ?
Emiatt magamat okolom, hogy nem elég jó számará olykor az együttlét miattam .
Több beszélgetőpartnerem is beszámolt ilyenről az 55 év alatt, mióta 17-nél idősebb vagyok. Szóval azért van ilyen jelenség, hogy a nedvesség, ami hát, ne tagadjuk, síkosít, annyi vagy olyan, hogy az érzés nem elegendő. Mivel az érzés azért az egymáson elhaladó felületekkel kapcsolatos, ott meg a súrlódás, ha nincs...
Úgyhogy feljebb sok bődületes ostobaság olvasható.
Megoldást nem tudnék.
Nincs veled baj.
Nekem nagyobb méretem van és kifejezetten örülök neki, hogy a barátnőm nagyon benedvesedik. Így pár perc tágítás után rendesen el tudom látni a baját;)
Amikor szedett fogamzásgátlót kiszáradt tőle és folyamatosan sikosítót kellett használnunk, de még az mellett is kidörzsölődött, vérzett neki stb, nem volt jó.
#13 jöttél hencegni?
Gondolom arra számítasz, hogy jön majd a privát üzenet... 🤣🤣🤣
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!