Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem szeretnek a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretnek a férfiak óvszert használni? Jogos-e ez?

Figyelt kérdés
2011. jún. 10. 16:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én nem mernék gumi nélkül, a fene tudja milyen lappangó betegsége van a másiknak.
2011. jún. 10. 16:29
 12/21 A kérdező kommentje:

Örök időkig gumit használnál?

Na ezt viszont nem tudom meddig fogja idegileg bírni szerencsétlen barátod. Vagy később a férjed. Egész életeteken át gumi, mert lehet egy rejtett betegség. Hát... nem lennék barátod helyében.

2011. jún. 10. 16:30
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Én csináltam már gumival és gumi nélkül is, szerintem nincs olyan nagy különbség...

23F

2011. jún. 10. 16:42
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

nyilván rontja az élvezetet.

de vmit vmiért. neki kényelmi kérdés, nekem egészségügyi.

nem szedhetek tablettát, másban nem bízok. ha nem húzza fel az óvszert, akkor mehet isten hírével.

hálistennek barátomnak nincs gondja vele. néha megemlíti, hogy jó lenne nélküle, de ennyi.

2011. jún. 10. 16:57
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha visszaolvasol, láthatod hogy már tablettát szedek ;) és amúgy a barátom bírná végig gumival, azt mondta csak akkor szedjek, ha teljesen biztos vagyok benne, hogy nekem ez jó.
2011. jún. 10. 17:05
 16/21 A kérdező kommentje:

Öööö... de akkor mire írod, hogy "Én nem mernék nélküle"?

Ellentmond a kettő.

2011. jún. 10. 17:07
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Arra írtam, hogy sok ember minden kapcsolatában gumi nélkül szeretkezik. Persze ha van az embernek egy hosszútávú kapcsolata, ahol megbízik az illetőben, és elkezd tablettát szedni, akkor lehet nélküle. De rengetegen akár egyéjszakás kalandokba is belemennek így.
2011. jún. 10. 17:10
 18/21 A kérdező kommentje:
Ja így már értem, ebben természetesen osztom a véleményed.
2011. jún. 10. 17:12
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Én mostmár két éve tablettát szedek. Tartós párkapcsolatban kezdtem, annak sajnos egy éve vége lett, de a bogyót nem hagytam abba, mert egyéb okaim is voltak a gyógyszerszedés elkezdéséhez. Ha egy srác megtetszik, én sosem közlöm előre, hogy gyógyszert szedek, sőt le is szögezem, hogy természetesen az óvszer a minimum, és ez így is van rendjén szerintem, el is fogadják. Olyan szintre eddig egyetlen egy kapcsolatom jutott az utóbbi egy évben, hogy szex legyen közöttünk, de addig már nem bírta ki a kapcsolatunk, hogy megbízzak benne annyira, hogy elmondjam neki gyógyszert szedek, és gumi nélkül is csinálhatnánk.

Számomra fontos az, hogy elteljen 4-5 hónap mire kb kialakul egy olyan bizalmam felé, hogy tudom, hogyha valami problémája van, akkor mer szólni, és én is nyíltan elmondom neki, hogy mit tudom én... viszketek, ezért használjunk gumit egy darabig.

Már önmagában az is nehéz kérdés, hogy mikor mondjam el a páromnak hogy tablettát szedek. Valaki rögtön az elején behisztizik ha elmondom és még is védekezni akarok óvszerrel. Szóval nem olyan könnyű dolog ez a bizalom miatt.

Az expárom azt mondta semmi extra élmény, kicsit jobb mint gumival, bensőségesebb érzés, hogy engem érez, és nem azt (ez fordítva is így van szerintem), de az élvezeti fokot nem rombolja az óvszer olyan szinten, hogy ne lehessen kibírni.

2011. jún. 10. 17:25
 20/21 anonim ***** válasza:
Barátom se szereti annyira, de elviseli. Inkább, mint a gyerek.
2011. jún. 10. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!