Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem szeretnek a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretnek a férfiak óvszert használni? Jogos-e ez?

Figyelt kérdés
2011. jún. 10. 16:04
1 2 3
 1/21 emberke ***** válasza:
58%

Én inkább használom minthogy gyerek legyen....

De azért nem, mert élvezeti faktort nagyon lerontja, még a vékonyabb fajták is.

2011. jún. 10. 16:07
 2/21 anonim ***** válasza:
80%
Egy kis nemi betegség jobban lerontja az élvezi faktort :)
2011. jún. 10. 16:08
 3/21 A kérdező kommentje:
Mi az a "nagyon"? Azért csak élvezhető tán úgy is.
2011. jún. 10. 16:11
 4/21 anonim ***** válasza:
0%

A nagyon, azt jelenti nagyon.

Viszonyítási alapként, egy nap 4-5. alkalommal a legvékonyabb gumival sem tudok elmenni 1 óra után sem. Gumi nélkül könnyedén.

2011. jún. 10. 16:15
 5/21 A kérdező kommentje:
Azért az szerintem viszonylag ritka, hogy valaki 4-5 alkalommal csinálja egy nap...
2011. jún. 10. 16:18
 6/21 anonim ***** válasza:
Valakinél ritka, valakinél nem. :)
2011. jún. 10. 16:20
 7/21 anonim ***** válasza:
0%
Azt mondják,olyan, mint zokniban lábat mosni.
2011. jún. 10. 16:21
 8/21 anonim ***** válasza:
Én se tudom mi ez az őrület, a párommal 1 évig csak óvszerrel védekeztünk, majd váltottunk tablettára, mert összeköltöztünk. Megkérdeztem milyen óvszer nélkül? Annyit mondott, hogy szokatlan, érdekes neki egyáltalán nem volt élvezhetetlen óvszerrel.
2011. jún. 10. 16:24
 9/21 anonim ***** válasza:
0%
Gumiban a szex olyan, mintha egy zacskón keresztül próbálnál smárolni. Érzel valamit, de zacskó nélkül mégiscsak más :)
2011. jún. 10. 16:26
 10/21 anonim ***** válasza:
0%
Nézd,22 éves vagyok.Nekem olyan érzés gumival szeretkezni,mintha egy guminőt dugnék,egyszerűen érzed,hogy nem az igazi.Olyasmi lehet ez átkonvertálva,mintha álmaid pasija az első szeretkezésetek előtt lehúzza az alsónacit és nincs farka.Semmiféle zavart nem látsz az arcán,benyúl a nadrágzsebbe,kihúz egy felcsatolhatót és azzal szépen megdug téged.Lehet,hogy élvezed,az is lehet,hogy el is élvezel.Utólag mégis megfogalmazódik benned,hogy baz!ki,milyen jó lett volna,ha igazi f%rka lett volna.
2011. jún. 10. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!