Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs orgazmusom. Milyen pózokat ajánlotok?
Hm... Te mindig így beszélsz erről az intim dologról? Mert ha igen, szerintem nem érdemes többet írnod ide. "Dugás". Kifejező szép szó. Nem vagyunk egyformák, de én nem ÍGY tekintek a SZERETKEZÉSRE. Szerintem ez egy igenis személyes esemény, amit én nem illetnék a DUGÁS szóval.
De hogy válaszoljak a kérdésedre, igen, próbált már orálisan is kielégíteni, de orgazmusom nem volt. Próbálkozunk még, hiszen ki tudja, mikor jön el az ideje. Majd kiderül.
NAh még mindig 22L vagyok.
Ez az, ne is add fel...azért írta szerintem dugásnak,mert én meg úgy illettem a sexuális kapcsolatát, hogy csak a "kefélés" fontos neki :D
Amint írta Ő egy hétnél tovább nem maradna vele,ha nem tudná kielégíteni...hát csóri pasik XD Ott a sex előbbre való,mint a szerelem...de ilyennek is kell lennie, unalmas lenne az élet, ha mindenki egyforma lenne.
Én vártam 2 évet az első orgazmusomra és egy másodpercet sem bánok az eltelt időből!
22L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!