Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs orgazmusom. Milyen pózokat ajánlotok?
nekem ez szokott bejönni:
sima misszionárius póz, az egyik lábaddal "átkarolod" (átlábalod ;P) a srác hátsóját, a másikkal támaszkodsz az ágyon és azzal emellgeted a csípőd ritmusosan, ahogy érzed, hogy jó. összhangban kell lennie a mozgásotoknak. Sokat segít, hogyha épp elegendő hosszú (senem rövid, senem hosszú) az előjáték és ha a pasi uralja annyira a testét, hogy meg tud várni téged.
ez azt hiszem, egyéni, de én jobban el tudom engedni magam, ha előbb néhány órát, egy napot vmilyen programon együtt töltünk, meg ha teljesen sötét van és nyugodtak a körülmények, szóval semmi nyilvános wc-ben lezavart menet. persze biztos vkit ez indít be
Előző párommal nekem sem volt, jelenlegivel viszont igen.
Nekem a legjobb ha Ő van felül, és a lábaim a nyakában, vagy a térdeim felhúzva a hasamhoz/melleimhez. :)
15:20 neked úgy nem fáj?:S
egyébként nekem sem volt még, szóval nem tudok infoval szolgálni :S
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!