Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nincs orgazmusom. Milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs orgazmusom. Milyen pózokat ajánlotok?

Figyelt kérdés
Tudom, nem csak ettől függ az orgazmus elérése, de hátha fokozná az ingerlést. Értelmes hozzászólásokat várok! Utánanéztem a dolgoknak, szóval nem kioktatást kérek, csak szerintetek jól bevált, titeket a csúcsra juttató pózokat, módokat. Köszi :) 19/N
2011. jún. 10. 14:52
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se volt soha,aztán az új párommal kiprobáltuk a lovagló pózt,de ugy hogy ö is felült...és sikerült...
2011. jún. 10. 14:58
 2/23 anonim ***** válasza:
84%
ez a póz nekünk is bejött:)
2011. jún. 10. 15:25
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

nekem ez szokott bejönni:

sima misszionárius póz, az egyik lábaddal "átkarolod" (átlábalod ;P) a srác hátsóját, a másikkal támaszkodsz az ágyon és azzal emellgeted a csípőd ritmusosan, ahogy érzed, hogy jó. összhangban kell lennie a mozgásotoknak. Sokat segít, hogyha épp elegendő hosszú (senem rövid, senem hosszú) az előjáték és ha a pasi uralja annyira a testét, hogy meg tud várni téged.

ez azt hiszem, egyéni, de én jobban el tudom engedni magam, ha előbb néhány órát, egy napot vmilyen programon együtt töltünk, meg ha teljesen sötét van és nyugodtak a körülmények, szóval semmi nyilvános wc-ben lezavart menet. persze biztos vkit ez indít be

2011. jún. 10. 15:26
 4/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
2011. jún. 10. 15:43
 5/23 anonim ***** válasza:

Előző párommal nekem sem volt, jelenlegivel viszont igen.

Nekem a legjobb ha Ő van felül, és a lábaim a nyakában, vagy a térdeim felhúzva a hasamhoz/melleimhez. :)

2011. jún. 11. 15:20
 6/23 anonim ***** válasza:
Én több férfival is voltam már de sose volt rendes orgazmusom, hüvelyi talán egyszer.....csiklóból csak úgy tudok elmenni ha én is rásegítek. Van akinek egész életében nem lesz orgazmusa van akinek néha van aki teljesen képtelen a hüvelyire....NEm mindig póztól függ.
2011. jún. 13. 22:08
 7/23 anonim ***** válasza:

15:20 neked úgy nem fáj?:S

egyébként nekem sem volt még, szóval nem tudok infoval szolgálni :S

2011. jún. 13. 22:39
 8/23 anonim ***** válasza:
Ha sehogy nem megy próbáld a csiklódat ingerelni vagy ő neked, persze olyan pózban ahol eléred/eléri kényelmesen. Pl: kutya és úgy eléred magadnak, vagy a hátadon fekszel és a lábaidat szinte a nyakába teszed úgy neked még könnyebb is. Van egy ami nekem elég jól bevált,de szintén segítség kell hozzá: kutyapózban,de nem rakja be teljesen hanem csak a végét és apró lassú mozdulatokat végez.
2011. jún. 13. 23:47
 9/23 anonim ***** válasza:
Utolsó vok, még vmi, a bő nyál az segít!
2011. jún. 13. 23:48
 10/23 anonim ***** válasza:
Hátő... segíts önmagadon? Nálam megesik, hogy simán odateszem a kezem és simogatom magam, miközben a pasi bennem tornázik, neki tetszik a látvány, én meg élvezek.
2011. jún. 14. 05:41
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!