Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs orgazmusom. Milyen pózokat ajánlotok?
Én szerencsésnek mondhatom magam,hiszen majdnem minden alkalommal élek át orgazmust szex közben.
Általában akkor ha az asztalos,illetve a lovagló póznál élek át orgazmust. Az a legjobb mikor az asztalon fekszek,szét tett lábakkal,és Ő miközben "bennem" van aközben a csiklómat is izgatja. Próbáld ki,hátha sikerül!:)
Remélem jó infóval tudtam szolgálni :)
Nekem egyik előző partneremmel sem volt orgazmusom. A jelenlegi párommal 4,5 éve vagyok együtt, és kb. 2 éve van orgazmusom...az is "csak" csikló orgazmus, akkor ha én rásegítek. Bár múltkor majdnem sikerült hüvelyben is,csak nem bírta tovább abban a pózban azzal az intenzitással csinálni...tehát sosem szabad feladni. Először magadon kísérletez,hogy neked mi esik jól,aztán jöhet a társas játék.
22L
az eszedbe se jut, utolsó, hogy szerelmes volt az előző párjába? nameg az, hogy attól még élvezetes lehet a szex a nő számára is, akkor is, ha nincs konkrét orgazmusa
pl. ált. nekem sincs, de mindennél jobban szeretem a párommal csinálni, és nem csak a végét, attól, hogy nem megyek el, még volt olyan is, hogy utána egy órán át nem nagyon tudtam lábra állni, mert remegtem.
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:11
Hogy lehet szerelmesnek lenni valakibe, aki szexuálisan nem elégit ki? Ilyet csak a csúnya nők mondanak, mert örülnek ha az az egy pasi is egyáltalán hozzájuk ért! Remeg a lábad pedig nem mentél el? A járókeretet javasolnám, az segít! :)) Bocs, nem akartalak megbántani, de nem értek veled egyet!
A szerelem nem = sex....nem poénból van a két dologra két külön szavunk is! Azt a pasit tudom csak igazán sajnálni, akit rögtön dobsz,mert nem tud megfelelni az igényeidnek...de ennek magyarázata az lehet, hogy nem szerelemből jöttél vele össze, hanem csak a kefélés kedvéért.
El sem tudom képzelni, hogy mi lenne most velem, ha az első pár próbálkozás alkalmával már dobtam is volna az egyébként már vőlegényemet! Annyi csodás emléktől fosztottam volna meg magam, hogy abba most belebolondulnék! Attól, hogy Én nem mentem el majd két éven keresztül oda voltam, vagyok érte. Imádtam, imádom teste minden rezdülését. Az orgazmus már csak hab a tortán...amire nem voltam rest várni és most egy sex alkalmával min.5-6-szor is van!
22L
Köszi, hogy osztod a véleményem!
Az első két évben már kezdtem beletörődni, hogy Nekem bizony soha nem lesz...aztán egyszer egy szeretkezés alkalmával miközben a párom rajtam tornázott :D én is simogattam magam odalent (egy párszor csináltam már annak előtte is, mert Ő kért rá, mert Őt izgatta...a látvány)aztán hirtelen, a nagy zihálás közepette egy rövid 3-4 másodpercig tartó leírhatatlan valami futott végig rajtam, aminek annyira örültem, hogy még a könnyem is kicsordult miközben feltűnően mosolyogtam a páromra...meg is kérdezte, hogy mi történt? Miért sírok? Nem mondtam semmit, csak átöleltem és jól magamhoz szorítottam....Azóta rendszeresen van és nem csak 3-4msp-ig tart a "gyönyör", tehát ne add fel...sosem lehet tudni, hogy meddig várat magára!
22L
Hát én még most sem vagyok a ti véleményeteken. Én sem a kefélés miatt jöttem össze srácokkal, de kizárt hogy valakibe szerelmes legyek úgy, hogy az ágyban nem elégít ki.
Az biztos én egy hetet nem töltenék el olyan pasival aki az ágyban nem felel meg nekem. Ha dugással nem megy, próbáltatok már mást? Nyalni például szokott? Az általában még a nagyon nem orgazmus képes embereknek is bejön!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!