Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a Punci illata, íze?
Figyelt kérdés
pls. irjatok le mindent részletesen(ha lehet)...tudni akarom az első előtt...2011. jún. 9. 19:29
31/46 anonim válasza:
A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:28
Ponotosan!
32/46 anonim válasza:
Én már akkor pinát nyaltam,amikor te még a tetriseddel játszottál.:))
33/46 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkitől(már akitől) a rendes válaszokat!
2011. jún. 9. 20:41
34/46 dsRoland válasza:
egy penészes sajt és 3 napos ruszli . ha emhiszed járj utána és küld el emailban - aztán egyyeztetünk hogy így van-e.
35/46 anonim válasza:
36/46 anonim válasza:
Ezt te írtad ki?Legyünk öribarik léci léci léci:)))))))))))
37/46 anonim válasza:
"rejtett agresszió" :D Szakadok a röhögéstől!!!
38/46 anonim válasza:
A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.
Beléd szerettemxD(L)
39/46 anonim válasza:
Az orbitosoknak üzenem, hogy képzeljék már el fordított helyzetben is a dolgokat. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen ultra szenzitív férfi, de nekem baromira rosszul esne, ha a párom sz.pás közben rágózna, mert nem bírja az ízem és az illatom. Röhejes az egész, komolyan mondom. Minek nyaltok akkor, ha nem is élvezitek??? Nem kötelező!
40/46 anonim válasza:
Az orbit csak egy ötlet(illetve félig poén,csak végig kell olvasni a teljes hszt),nem vér komoly..,de páran komolyan vették és így egészen jó poén volt.Engem már szoptak le nem egyszer rágóval a szájban-engem nem zavart,szeretem a mentolt.(nem azért volt rágó a szájában,hogy ne érezzen)A lányt viszont egy idő után zavarta,így ki is vette.Nagyon sok a prűd p%cs és p"nci itt,gondolom ezek egytől-egyig olyan emberek,akiknek több éves,tartós kapcsolatuk van,25 évesen vesztették el a szüzességüket,erkölcsösek.Soha egyetlen rágót sem vettek a szájukba.Ráadásul még poén szintjén sem tudtak hozzászólni a kérdéshez.Puszi nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!