Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a Punci illata, íze?
Figyelt kérdés
pls. irjatok le mindent részletesen(ha lehet)...tudni akarom az első előtt...2011. jún. 9. 19:29
21/46 anonim válasza:
Úgyse tudsz rákészülni. Mivan, ha egy óvatlan pillanatban beleszarik a szádba? :D
22/46 A kérdező kommentje:
-.-''
2011. jún. 9. 20:13
23/46 anonim válasza:
Nem fog hányni..,de mondjuk az buli lenne.:D Vegyél be egy orbitot az elnyom minden szagot,na jó a szarszagot még az sem nyomja el..,de fürdés után azért kevés az esélye,hogy szaros marad a segge luka,vagy pisis a p/nája.Kicsit materiális megfogalmazás volt,remélem nem törlik.
24/46 anonim válasza:
Óvatlan pillanat.:D Ezen bebrunyáltam.:))Figyeld a csaj szemeit,ha rejtett agressziót látsz benne,akkor az para,lehet szarni készül?Ilyenkor nézz vissza rá kicsit agresszívebben,hogy nehogy megmerészeld tenni!Fontos a kommunikáció azért azt tegyük hozzá.
25/46 anonim válasza:
Nehogy vegyél be Orbitot! Utána azon fogsz filózni, hogy rágó nélkül milyen lett volna a punci.
27/46 anonim válasza:
A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:18
Te nyaltál már puncit?Nyalod orbittal,alig érzed az ízét.Kiveszed orbitot,rögtön érzed az ízét.Nem marad le semmiről ember..
28/46 anonim válasza:
Najó, nekem ilyen rémtörténetek után többet nem kell lány. Egy életre megundorodtam az egésztől. Mégis hogy lehetnek ennyire betegek? Belekakilni a számba. Meg pisis kakis puncival szeretkezni. Most lehet ez ilyen randomszerű, hogy vagy büdös lesz a lány puncija vagy nem. Vagy belekakil a számba vagy nem. Én nem szeretnék ráfázni. Akkor már inkább veszek magamnak egy jó biciklit. Azzal életem végéig boldog leszek. Vagy ha nem, veszek egy másikat.
29/46 anonim válasza:
Mondom én, sok hülyeséget beszéltek, ami káros önmagatokra és társaitokra, mert csak ragozzátok a semmit, és ti magatok is egyre mélyebbre süllyedtek..:D húha
30/46 anonim válasza:
Igen, nyaltam már puncit, de rágóval még nem. Már az hülyeség, hogy valaki rágóval a szájában nyaljon. Milyen már... Na meg ha csaj lennék, sem nagyon értékelném, hogy a partnerem szájában ott lóg a rágó, csak azért, hogy nehogy érezze a pinám illatát, ízét, mert az fúj... Az ilyeneknek nem való még punci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!