Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen a Punci illata, íze?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a Punci illata, íze?

Figyelt kérdés
pls. irjatok le mindent részletesen(ha lehet)...tudni akarom az első előtt...
2011. jún. 9. 19:29
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
28%
mint a makaróninak
2011. jún. 9. 19:31
 2/46 anonim ***** válasza:
23%
jaj, tapasztald meg. Édes istenem...
2011. jún. 9. 19:32
 3/46 anonim ***** válasza:
35%

Most mi a baj a kérdéssel? Engem is érdekel a válasz.

Lehet, hogy valami olyan íze vagy szaga van, ami nem tetszene. Ha az van, akkor én befejezem a lányokkal és magányosan fogom leélni az életem egy számítógépekkel telepakolt szobában.

Jobb, ha előbb derül ki, mint amikor ott vagy és olyat csinálsz, amit nem szeretnél

2011. jún. 9. 19:35
 4/46 A kérdező kommentje:
de tudni akarom h mire szamitsak...
2011. jún. 9. 19:35
 5/46 anonim ***** válasza:
91%
minden nőnél más :)
2011. jún. 9. 19:36
 6/46 anonim ***** válasza:
100%
Feltehetően nem azért szeret a legtöbb pasi puncit nyalni, mert borzasztó illata és íze van. Ha a csaj ápolt, tiszta, akkor a punci finom illatú és ízű (egyébként kicsit sós, mivel a hüvely kémhatása is savas).
2011. jún. 9. 19:38
 7/46 anonim ***** válasza:
93%

De akkor ki kell próbálni, nem otthona gép előtt hülyeségeket írogatni. Legfőképpen a lányokat osztályozgatni, kritizálni, még azt is ki kérni magatoknak, h az illető lánynak milyen alakú legyen a puncija. Mert sokatok ezt csinálja, és még sehol semmi. Amivel nincs gond, de ne itt kérdezősködj, mert ha vki tiszta és ápolt is különböző ízű és szagú lehet a puncija, mint másnak.

Egészséges férfi embernek tetszik és ízlik is minden punci, amennyiben a választott lányhoz tartozik.

Milyen választ vársz? Csak hülyébbnél hülyébbeket fogsz kapni, amitől csak hülyébb leszel.

Lépj a tettek mezejére!

2011. jún. 9. 19:39
 8/46 anonim ***** válasza:
67%

nekem az első együttlétem kudarcba fulladt, és két évig nem mertem nőzni, mert valami istentelen büdös szaga volt. de aztán a második már nem volt olyan vészes :) ne tudjátok meg hogy megkönnyebbültem annó egy világ omlott bennem össze hogy tényleg ilyen szaga van.

egyébként nem tudom miért mondják hogy illat. talán hogy megőrizzék a nőies mivoltot. szaga van, de nem undorító. de illatnak semmiképpen nem az.

2011. jún. 9. 19:42
 9/46 anonim ***** válasza:
72%

Illat, vagy szag, lényegtelen, a f*sznak is van, meg a p*nának.

Úgy ahogy a férfiak és a nők is finganak...ennyi. Nem űrlények a nők.

2011. jún. 9. 19:44
 10/46 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg egyáltalán nem szaga van, hanem illata. Neked akkor még nem volt dolgod illatos puncival. A szag kifejezést inkább kellemetlen, negatív értelemben használjuk, a punci igenis illatos, ha tiszta és ápolt.
2011. jún. 9. 19:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!