Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a Punci illata, íze?
Most mi a baj a kérdéssel? Engem is érdekel a válasz.
Lehet, hogy valami olyan íze vagy szaga van, ami nem tetszene. Ha az van, akkor én befejezem a lányokkal és magányosan fogom leélni az életem egy számítógépekkel telepakolt szobában.
Jobb, ha előbb derül ki, mint amikor ott vagy és olyat csinálsz, amit nem szeretnél
De akkor ki kell próbálni, nem otthona gép előtt hülyeségeket írogatni. Legfőképpen a lányokat osztályozgatni, kritizálni, még azt is ki kérni magatoknak, h az illető lánynak milyen alakú legyen a puncija. Mert sokatok ezt csinálja, és még sehol semmi. Amivel nincs gond, de ne itt kérdezősködj, mert ha vki tiszta és ápolt is különböző ízű és szagú lehet a puncija, mint másnak.
Egészséges férfi embernek tetszik és ízlik is minden punci, amennyiben a választott lányhoz tartozik.
Milyen választ vársz? Csak hülyébbnél hülyébbeket fogsz kapni, amitől csak hülyébb leszel.
Lépj a tettek mezejére!
nekem az első együttlétem kudarcba fulladt, és két évig nem mertem nőzni, mert valami istentelen büdös szaga volt. de aztán a második már nem volt olyan vészes :) ne tudjátok meg hogy megkönnyebbültem annó egy világ omlott bennem össze hogy tényleg ilyen szaga van.
egyébként nem tudom miért mondják hogy illat. talán hogy megőrizzék a nőies mivoltot. szaga van, de nem undorító. de illatnak semmiképpen nem az.
Illat, vagy szag, lényegtelen, a f*sznak is van, meg a p*nának.
Úgy ahogy a férfiak és a nők is finganak...ennyi. Nem űrlények a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!