Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen perverzióid vannak? : D
Csak úgy tabu nélkül, kíváncsiságból. Én is leírom az enyémet utána :D
L
Szeretnék egy lányt, akibe szerelmes vagyok. Valamikor estefelé lenne és teleszórnám a szobát rózsaszírmokkal. Az ágy valami romantikus féle lenne és az egészhez hozzá illő világítással.
Vacsi vagy valami beszélgetés után bemehetnénk. Szerelmet vallanék neki, hosszasan csókolóznánk, először lassan, gyengéden, majd később smárolásba csapva. Simogatnánk egymást és a karjaimba tartanám. Aztán szép lassan levetkőznénk, szintén csókolózva és tapizva egymást. Majd gyengéden, úgy hogy neki a lehető legkevésbé fájjon, betenném és szeretkeznénk egy romantikusat. Eleinte mondjuk én lennék felül, aztán lehetne mondjuk ő. Vagy az is jó lenne, ha ülve egymásba gabalyodhatnánk és ő rám ülne, átölelne és átfonna a lábával. És utánna úgy aludnánk el összebújva, hogy átölelem és csókolgatom.
Tudom, ez már beteges. De ki kellett adnom magamból. Most talán könnyebb lesz. Lehet gyógyszert kéne szednem, vagy kasztráltatnom magamat. Tudtok javasolni valami jó szexuálpszichológust?
20f
ma 20:18
Szerintem inkább szedjál fel egy virágáruslányt ;)
Miért virágáruslányt?
Am tom, úgysem teljesülhet soha. Nagyon beteg és perverz vágy. Szerintem egy lány se menne bele
:(
20f
De most mi rosszat mondtam?
Amúgy te még nem is mondtál semmit. Pedig megígérted
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!