Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen perverzióid vannak? : D
Csak úgy tabu nélkül, kíváncsiságból. Én is leírom az enyémet utána :D
L
Nekem az a perverzióm, hogy szeretnék megismerni egy gyönyörű intelligens lányt/nőt, szeretném feleségül venni és sokat szexelni vele meg majd úgy jó pár év múlva gyerekeket.
Tudom, beteg vagyok és kezeltetni kéne magamat.
Amúgy ez jó kérdés volt. Olyan valódi perverzióm nincs különösebben. Vagy nem tudom mi lehetne az. De kíváncsi vagyok milyen lehet egy lány perverziója. Kedves kérdező, majd leírod? :)
20f
az én perverzióm a durva,erőszakos szex...(lány vagyok)
Kérdező engem is kíváncsiá tettél! :D
19:17 vok.
:D utolsó, te is ilyen csajszit akarsz?
Az én perverzióm ha perverzió ez egyáltalán, az hogy egész nap erekciót produkálok magamnak. A kedvencem amikor a tömött buszon vagy liftben vagy mozgólépcsőn vagy ilyen helyeken ahol sokan vannak és nem nagyon feltűnő hozzádörgölőzök a nőkhöz lányokhoz. Egyszerűen imádom amikor rájönnek hogy nem a telefonom nyomja az oldalukat!
Olyankor majd megőrülök amikor látom a szemükben a felismerés szikráját.
Most te jössz!
hát nekem pár BDSM dolog, imádnám ! ha egy lány lepisilne
különböző szerepjátékok meg van még pár ilyen.
de a nagyon durva dolgokat nem szeretem már
22/F
19:32 vagyok
A kérdés ki írója elfelejtette leírni az ő perverzióját!
Nekem per pill az ha a lány az ölembe pisil dugás előtt vagy utána, és aztán úgymaradunk, vagy méga másik a részegen kefélés.
De serdülő koromban volt animalos kalandom is, hál istennek kinőttem és megkomolyodtam ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!