Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen perverzióid vannak? : D

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen perverzióid vannak? : D

Figyelt kérdés

Csak úgy tabu nélkül, kíváncsiságból. Én is leírom az enyémet utána :D

L

2011. jún. 9. 18:46
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
96%
Nekem van egy,de még sosem próbáltam és valószínűleg nem is fogom.Gyors szex.Leszaggatni a ruháit,kicsit megpofozni,megerőszakolni és utána mennék a dolgomra.Ez a perverzióm a tegnapi viselkedése miatt alakult ki.
2011. jún. 9. 18:50
 2/37 anonim ***** válasza:
33%
Hát nálunk olyan tortént,hogy este világos volt nálunk a szobában,a redonyoket felhúztuk,és az ablakban szexeltunk,de ott minden volt /ha tudod mire gondolok /,és elég sokan láttak minket,sot még be is intettunk nekik,és tovább folytattuk.Ez inkább nem is perverzió,hanem inkább nem is tudom mi.de ez volt az én olyan élményem,ami kitunik a tobbi kozul.
2011. jún. 9. 18:50
 3/37 anonim ***** válasza:
82%
Nekem az a perverzióm, hogy nincs perverzióm ... :-)
2011. jún. 9. 18:51
 4/37 A kérdező kommentje:

Mindenkinek van utolsó :)

Max nem ismerted fel még egyelöre.

2011. jún. 9. 18:52
 5/37 anonim ***** válasza:
61%
és kedves kérdezo mi a tied?
2011. jún. 9. 18:54
 6/37 A kérdező kommentje:
Még senki se írt igazi perverzióról eddig... A tied 77%os csak egy különös alkalom volt és nem perverzió, az elsö válaszoló meg csak ideges :D
2011. jún. 9. 18:56
 7/37 anonim ***** válasza:
82%

a kérdezőnek a gumicsizma és az esőkabát:PP

Én nekem pedig az ,ha megerőszakol egy lány:O

20/f

2011. jún. 9. 18:57
 8/37 anonim ***** válasza:
81%
Igen én írtam is hogy ez nem perverzió,csak más volt mint a tobbi.Talán amit még leírhatnék a 2 fiú 1 lány,de ez csak a fejemben van,mert nem tudnám kipróbálni,lelkiismeretfurdalásom lenne,hogy más is hozzám nyúlt,de eljátszom magamban a gondolattal.
2011. jún. 9. 18:58
 9/37 anonim ***** válasza:
33%

parafíliás infantilizmus

nagyon ciki :(

2011. jún. 9. 18:58
 10/37 A kérdező kommentje:
Na jólvan akkor nem mondom el... Az enyém azért nem ilyen kis egyszerü... :D
2011. jún. 9. 19:08
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!