Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nézik meg a lányok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik meg a lányok a pasik seggét?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy létezik olyan magyarázat, hogy a férfiak a nő seggéből a termékenységre következtetnek, meg egyáltalán, beindítja őket. Viszont a lányok mit éreznek, ha meglátnak egy jó férfi segget?
2011. jún. 9. 17:17
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Szerintem itt az a lényeg, hogy ezen dolgok alapját magyarázhatjuk így, de attól még pl. nem kell megcsalni a másikat, pont azért, mert emberek vagyunk. De attól még mondhatjuk azt, hogy az a gondolat, hogy valaki mással is lefekszik, az utódnemzésben gyökeredzik.
2011. jún. 9. 17:29
 12/21 anonim válasza:
0%

Az első válaszoló menjen el szexológushoz, ugyanis az egy dolog hogy én megnézek egy női segget hogy megfarkalnám-e, de hogy egy nő az én seggemet ugyanezért vizslassa az a nőnél már erős identitászavarra utal,

vagy csak szimplán travi...XD

2011. jún. 9. 17:31
 13/21 anonim ***** válasza:

A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:26

A jó férfise.gg kerek, feszes és kicsi, hátulról is keskeny a csípő, oldalról pedig kellemes félgömb formájú.

A nagy pont nem jó, az ugyanis nőies. :)

2011. jún. 9. 17:31
 14/21 anonim ***** válasza:
77%

Lányok ezek jó seggek?:D Ilyen segg jó egy pasinak?

[link]

[link]

2011. jún. 9. 17:33
 15/21 anonim ***** válasza:
17:31 Elnézést kérek tőled hogy én kíváncsi vagyok arra ,mi az ami tetszik a nőknek ebből látszik hogy te ezt a témát lesz*rod. Hát van ilyen ^^
2011. jún. 9. 17:34
 16/21 anonim ***** válasza:

Én azért néztem meg régebben egy férfi feneket, mert kiváncsi voltam rá, nem az, hogy rögtön szexelni támad kedvem vele, csak nyugtázom, hogy jó segge van.

Na most a barátom feneke az rögtön beindít. Megfogom és pont beleillik a kezembe, gömbölyű, feszes és kemény. És megfogom és onnantól nem bírok magammal.

Mostanában nem nézegetem más fiúk seggét, bár néha egy kettőn elkalandozik a szemem.

2011. jún. 9. 17:35
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mért kell különböző hülye magyarázatokat kitalálni erre. Ez csak szimpla esztétikai kérdés,semmi más.Van akinek fontos,van akinek nem.Nálam fontos szerepet játszik,ugyanúgy,mint a kézfej és a láb formája.Ennek szerintem nem kell biológiai magyarázatot keresni,úgy is mindenki mást néz meg egy férfin és mindenkinek más a szép.Az én felfogásomban a kerekebb,formásabb fenekek viszik a pálmát,a lapos,fokhagyma gerezd hátsó egyáltalán nem tetszik.A letolt,lógós gatyás történetről meg ne is beszéljünk,mert szerintem borzasztóan visszataszító és férfiatlan. Szóval nálam a kerek fenék a bejövős,de ehhez hozzá tartozik,hogy a husibb férfiakra bukom,akik NORMÁLISAN hordják a nadrágjukat (azaz a derekukon,ahol a nadrág helye van). Egyébként meg ízlések és pofonok!
2011. jún. 9. 17:45
 18/21 anonim ***** válasza:

Engem nem izgat, nem szoktam nézni.

19/L

2011. jún. 9. 18:38
 19/21 anonim ***** válasza:
én megszoktam nézni a pasik seggét. persze először az összkép, de azért ez is számít :P
2011. jún. 9. 23:56
 20/21 anonim ***** válasza:

"Ugyan azt, mint mikor egy férfi meglát egy jó női segget:)"

mivan? szóval azért teszik ezt mert seggbe akarnak tenni?

2011. jún. 10. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!