Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nézik meg a lányok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik meg a lányok a pasik seggét?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy létezik olyan magyarázat, hogy a férfiak a nő seggéből a termékenységre következtetnek, meg egyáltalán, beindítja őket. Viszont a lányok mit éreznek, ha meglátnak egy jó férfi segget?
2011. jún. 9. 17:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
69%
Ugyan azt, mint mikor egy férfi meglát egy jó női segget:)
2011. jún. 9. 17:20
 2/21 A kérdező kommentje:
Ez tényleg be tud indítani egy csajt?
2011. jún. 9. 17:21
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Te azért nézed meg egy nő seggét, hogy lecsekkold, mennyire termékeny/milyen utódotok lenne, és nem azért, mert jó látvány? :)
2011. jún. 9. 17:21
 4/21 A kérdező kommentje:
Természetesen utóbbi, de elvileg ennek alapja az előbbi. :)
2011. jún. 9. 17:22
 5/21 anonim ***** válasza:
50%
Nem szoktam megnézni a pasik seggét, legalábbis van előtte sok fontosabb/érdekesebb dolog, amit megnézhetek. A segg az pont nem érdekel annyira és nem is indít be.
2011. jún. 9. 17:24
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem a férfi segge érdekel.

Hanem az összkép.

2011. jún. 9. 17:24
 7/21 anonim ***** válasza:
60%
Nagyon utálom az ilyen fejtegetéseket, visszavezetéseket, hogy a férfiak miért tesznek dolgokat. Mindig ezzel magyarázzák a megcsalást is, tudod, az ösztönök... :) baromi szánalmas. Emberek vagyunk, nem állatok.
2011. jún. 9. 17:25
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

De kajak , csajok írjátok már meg milyen egy jó férfi segg? Meg , hogy a nagy seggeket nézitek vagy mi? Azért a legtöbb fiúnak vagy a letolt gatya miatt vagy alapjáraton nincs segge(úgy értem nem látszik) valljuk be. És nagyon kevés ember hordja ilyen full feszülősen :D

Értitek?:D

2011. jún. 9. 17:26
 9/21 anonim ***** válasza:
64%

Ha az állati ösztönöktől akarod vezetni, akkor egy jó kemény, feszes, sportos férfise.ggről egy egészséges nőnek a jó nagy, lendületes lökések, a heves, vad szex szokott az eszébe jutni.

Nem kell álszentnek lenni lányok! :D

Az igazi latin csődört ti is ilyen seggel képzelitek el,

[link]

nem egy lógó, hatalmas kufferral. :DDD

2011. jún. 9. 17:28
 10/21 anonim ***** válasza:
Sok nőt kérdeztem már meg hasonló témáról és elmondhatom ,hogy a nők többsége fetisizta valamire ebből következően nem minden csaj nézi a feneket és általában elsőre meg többnyire az összképet nézik meg.
2011. jún. 9. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!