Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis es/vagy vekony peniszu fiuk! Jol tudtok teljesiteni a szexben ekkora intim merettel is?
Ha vannak itt kis es/vagy vekony peniszu fiuk, toluk kerdezem, hogy tapasztaltak-e eddig problemat az intim meretuk miatt. Vagy eddig minden partneretek elegedett volt a kisebb meretetekkel? Nem vagytok gatlasosak miatta? Esetleg volt mar olyan lannyal dolgotok, aki nem volt elegedett a szexszel, esetleg megjegyzest is tett az intim meretetekre?
Lanyok valaszat is varom, akik voltak mar egyutt kisebb meretu fiuval: elveztetek a szexet? Nem volt hianyerzetetek? Nem vagytatok nagyobbra? Milyen elmenyeitek vannak ezzel kapcsolatban (pozitiv es negativ is erdekel)?
Egy-ket dolog tortent mar, de igazabol igen, meg szuz vagyok! Nyilvan ez is ront a helyzeten, ilyen idosen mar nem egeszseges szuznek lenni, mert igy ugye nemcsak az intim meretem nem tul impozans, de melle meg tapasztalatlan is vagyok!
Gondolom, hogy ha atesnek a dolgon es pozitiv visszajelzeseket kapnek, oldodnanak a gatlasaim es none az onbizalmam, viszont abban biztos vagyok, hogy nekem ez a peniszmeret kerdes mar vegig fogja kiserni az eletemet, nem hiszem azt, hogy az ezzel kapcsolatos szorongasaim, ketsegeim, aggalyaim teljes mertekben meg tudnanak szunni...
De kedves kérdező,igen tudnak majd oldódni a gátlásaid!
Én az a személy vagyok aki már 2x is leírta,hogy a férjének
14cm merev állapotban!Figyu,kérdeztem tőle,hogy valaha egy barátnője is cikizte volna a mérete miatt?Azt mondta,hogy soha,senki sem tett megjegyzést rá!Velem együtt 7 partnere volt neki eddig,17 évesen már nem volt szűz.
Valóban keress magadnak egy olyan hölgyet akit nem a méret foglalkoztat,egy rendes csajszit aki már komolyabb kapcsolatra vágyik!Ha valóban szeretni fogjátok egymást akkor neki nem a méreted fog számítani!Ha igen akkor újabb kapcsolatra kell törekedni!25 évesen már kell,hogy legyen valakid akivel átéled a gyönyört!Lemaradsz sok jórol csak a saját önkritikád miatt!
Látod kérdező, itt az a hölgy, aki végre számszerűsítette is centiméterben mekkora a férje pénisze -már ha nem tévedek, neki volt elötte 22 centis szerszámú barátja, és a mostani partnerével sokkal jobb. :)
Ezt azért tekinthetjük bíztatásnak.
Jah, amúgy írtad, hogy dolgok már történtek... Ezek a dolgok konkrétan nem olyanok voltak, hogy a lány valamilyen szinten is fel tudja mérni adottságaidat? Azért kérdezem, mert ha pl ruhán keresztül is meg tudta fogni a péniszedet, akkor már csak feltűnt volna neki, ha túlzottan vékony az általa elvárthoz képest...
Sorstársként arrabíztatlak továbbra is, hogy még egyszer eszedbe ne jusson e miatt elutasítónak lenni egy lánnyal szemben! Ha belegondolsz néhány év és komoly 30 éves ember leszel, és az idő múlásával fokozatosan rádöbbenhetsz, hogy a méreted egyáltalán nem gázos egy normális lány esetében, viszont 30 évesen szűznek lenni már olyan lehet tragikum szintjén, mint ha mereven 8 centis péniszed lenne. Megmondom őszintén 20 évesen rettegtem, hogy még 25 évesen is szűz leszek, sőt, már nagyon pironkodtam, ha szóba került, hogy voltam e már lánnyal, de szerencsére 22 éves koromra megtört a jég. Igaz, nálam nem csak ez a méret dolog játszott szerepet az egészben.
Ahogy írtad a kérdéseidben, az derült ki számomra, hogy még egész népszerű is lennél a lányok körében, úgyhogy próbáld meg kihasználni az adódó lehetőséget legközelebb!
24/f voltam újra.
Koszonom szepen a biztatast mindenkinek!
Hat igen, nehez dolgom lesz es sajnos ugy tunik, hogy igazabol csak magamnak nehezitettem meg a helyzetet...
Megprobalok valtoztatni a hozzaallasomon, de eleg valoszinu, hogy most mar tenyleg csak a sikerelmeny az, ami oldani tudja majd a gatlasaimat, ahhoz meg az kell, hogy batrabban es magabiztosabban alljak hozza az ismerkedeshez es el tudjam hinni, hogy nekem is van eselyem es nekem is jar az, ami masnak (es ez az ami baromi nehezen fog menni annyi ev negativ hozzaallas utan)!
De majd lesz valahogy...:D
Azt viszont tovabbra is allitom, hogy ez a fajta peniszmeret miatti szorongas, vagy ketelkedes sosem fog teljes mertekben megszunni es szerintem ezt 24/f is tudja tanusitani!
Koszi a valaszokat!
Igen, tudom tausítani -legalább is eddig biztos megmaradt az örökös kételkedés. Remélem egyszer teljesen kinövöm... :)
És sok sikert a csajozáshoz, viszont annyira ne nyugodj meg, mert mi lesz különben a gyakorival a kérdéseid nélkül. :D
üdv, 24/f
Na ja, biztosan fogok meg itt feltenni kerdest, bar nagyon jo lenne, ha le tudnek jonni errol a temarol, mert az utobbi egy evben nagyon belemerultem a peniszmeret kerdesebe es ez sem jo... csak egyre jobban belelovalltam magam ebbe az egeszbe! Szeretnem elerni azt az allapotot, amikor mar egyaltalan nem foglalkoztat a meret...
Viszont szeretnek olvasni minel tobb es sokfele velemenyt a peniszmerettel kapcsolatban! Azt mar peldaul eszrevettem, hogy ha ugy teszi fel valaki a kerdest, hogy latszik, hogy a kerdezo normalis, vagy neki ez tenyleg problemat jelent, akkor szinte csak normalis es megnyugtato valaszok erkeznek... viszont ha valaki konkretan megkerdezi, hogy a 12 cm-es penisz eleg-e es nem tul kicsi, akkor sokkal tobb olyan valasz jon, hogy az kicsi, meg hogy a nagyot jobban szeretik! Ez is eleg elgondolkodtato... most akkor hol az igazsag?!
Nah, igen... Szerintem próbáld meg legközelebb szimplán minden féle sugallás nélkül feltenni a kérdést. Nekem egyszer pechem volt, ugyanis hárman válaszoltak, ebből egy lány volt, akinek igen is számított a méret, ami a hat cm átmérőnél kezdődik nála... Nah, az a gáz, hogy valamiért annak ellenére, hogy tudom, hogy ez csak egy válasz volt, lelombozott, mivel nem jött mellé 3 olyan válasz, hogy szerinte elfogadható, vagy, hogy az a kifejezetten jó neki...
Szóval érdekes kérdés ez -várom a következő kísérleted, de azért szurkolok, hogy túl tudj valamennyire lépni ezen.
24/f
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!