Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kis es/vagy vekony peniszu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis es/vagy vekony peniszu fiuk! Jol tudtok teljesiteni a szexben ekkora intim merettel is?

Figyelt kérdés

Ha vannak itt kis es/vagy vekony peniszu fiuk, toluk kerdezem, hogy tapasztaltak-e eddig problemat az intim meretuk miatt. Vagy eddig minden partneretek elegedett volt a kisebb meretetekkel? Nem vagytok gatlasosak miatta? Esetleg volt mar olyan lannyal dolgotok, aki nem volt elegedett a szexszel, esetleg megjegyzest is tett az intim meretetekre?

Lanyok valaszat is varom, akik voltak mar egyutt kisebb meretu fiuval: elveztetek a szexet? Nem volt hianyerzetetek? Nem vagytatok nagyobbra? Milyen elmenyeitek vannak ezzel kapcsolatban (pozitiv es negativ is erdekel)?

2011. jún. 8. 11:06
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
nem tudom , még sosem volt lehetőségem kipróbálni :( biztos azért mert túl kicsi .
2011. jún. 8. 11:08
 2/37 anonim ***** válasza:
nekem is csak 14 cm hosszú és 3,6 cm széles megmerevedve a péniszem, de még nem volt lehetőségem kipróbálni sajnos
2011. jún. 8. 11:11
 3/37 anonim ***** válasza:
a barátomé is pici, sajnos még nem merte használni, így nem tudok véleményt mondani hogy milyen, pedig engem nem zavar hogy ekkora
2011. jún. 8. 11:15
 4/37 anonim ***** válasza:
68%

Tele van lehetőségekkel az élet, meg az internet is max pénzbe kerül a szolgáltatás ha csak egy "lehetőség" kell.

Mellesleg nekem 15 cm és tökéletesen szét tudom vele kefélni a nőmet akár a szétspriccelésig is!

Minden az előjátékon múlik, és a lelki oldalán.

2011. jún. 8. 11:20
 5/37 anonim ***** válasza:
80%

Annyiszor megbeszéltük már hogy a "nagy test nagy élvezet" az egy marhaság..:)

Óvszergyártó cég statisztikailag pedig kimztatta,hogy a férfiak 94%-a hazudik a méreteit illetően,ugyanis "nem fogy"

az XL-es gumi.XDDD

2011. jún. 8. 11:21
 6/37 anonim ***** válasza:
A kis pénisz méret 4-5 cm merev állapotban, ez orvosi tény, a 14-15 cm teljesen átlagos méret, annál nagyobb felesleges, csak fájdalmat okoz a nőnek.
2011. jún. 8. 13:21
 7/37 anonim ***** válasza:
90%
Jah és a lényeg, a lányok 99%-a helyből leszarja mekkora a farkad, hiába van nagy farkad ha érzelmi hulladék vagy.
2011. jún. 8. 13:22
 8/37 anonim ***** válasza:

A 13:22es még ha nyersen is de jól megmondta!

Ott a pont!!!!

2011. jún. 8. 14:02
 9/37 anonim ***** válasza:
100%

Aférjemnek kb.14cm a péniszmérete.Nagyon jó vele a szex immár 6 éve!:)

Az ex-nek 22cm volt!De soha sem jutatott el a csúcsra!

Csak magával törődött!:(

2011. jún. 8. 14:07
 10/37 A kérdező kommentje:

Koszi az eddigieket! Termeszetesen mindenki zold kezet kap, aki volt olyan kedves es valaszolt!

Errol az atlagos meretrol annyit, hogy sajna az emberek hajlamosak a 14-16 cm-es peniszmeretet is kicsinek mondani, hiszen egy 18-19-20-21 cm-es peniszhez kepest valoban kicsinek is tunnek!

Bevallom nekem kb. 15/3,5 cm-es az a bizonyos testreszem es nagyon kicsinek gondolom es nem tudok hinni benne, hogy ekkora merettel is tudok oromet okozni a lanyoknak es azt is nehez elhinnem, hogy ez a meret atlagosnak, normalisnak szamit...

Egyebkent varom meg a sajat elmenyeket fiuktol is, hogy nekik mik a tapasztalataik a kisebb meretukkel es lanyoktol is, hogy szerintuk mi az, ami kicsi es vekony es hogy ettol meg lehet-e jo a szex tapasztalataik szerint!

2011. jún. 8. 14:41
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!