Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kis es/vagy vekony peniszu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis es/vagy vekony peniszu fiuk! Jol tudtok teljesiteni a szexben ekkora intim merettel is?

Figyelt kérdés

Ha vannak itt kis es/vagy vekony peniszu fiuk, toluk kerdezem, hogy tapasztaltak-e eddig problemat az intim meretuk miatt. Vagy eddig minden partneretek elegedett volt a kisebb meretetekkel? Nem vagytok gatlasosak miatta? Esetleg volt mar olyan lannyal dolgotok, aki nem volt elegedett a szexszel, esetleg megjegyzest is tett az intim meretetekre?

Lanyok valaszat is varom, akik voltak mar egyutt kisebb meretu fiuval: elveztetek a szexet? Nem volt hianyerzetetek? Nem vagytatok nagyobbra? Milyen elmenyeitek vannak ezzel kapcsolatban (pozitiv es negativ is erdekel)?

2011. jún. 8. 11:06
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
6%

aki elhiszi azt a nőknek h nem a méret a lényeg az h*lye :D minden nőnek számít a méret... csak nem vallja be.. nekem 18,5cm és 5-6 cm széles a farkam.. és soha egyetlen nő sem panaszkodott még rá.. inkább ellenkezőleg..

egytől egyik azt mondták h sokkal jobb velem mint egy kisméretű sráccal..

de akinek kicsi a farka nyugtassa csak magát azzal h a nők azt mondják nem a méret a lényeg :D hátha elhiszik

2011. jún. 8. 15:00
 12/37 A kérdező kommentje:

Azt azert igy ne jelentsuk ki, hogy minden nonek ugyanannyira szamit a meret! Maradjunk annyiban, hogy van, akinek szamit es van, akinek kevesbe, vagy egyaltalan nem... mindenesetre nagyon tanulsagos, amit a legutolso valaszolo irt!

Nekem is az az erzesem, hogy a legtobb lany azert orul, ha a kiszemeltjenek egy nagyobb meretu szerszam kerul elo a nadragjabol, es titkon, meg mielott testisegre kerulne a sor, elore remenykedik benne, hogy szerencseje lesz es nem kicsi az aktualis partnere intim merete!

Epp ezert tettem fel ugy a kerdest, hogy konkretan mik a tapasztalatok a kisebb/vekonyabb merettel, lehet-e azzal is valaki olyan jo az agyban, mint a "nagyobb" ferfitarsai...

2011. jún. 8. 15:31
 13/37 anonim ***** válasza:

Volt már kicsivel és naggyal is szerencsém találkozni, de ettől független is úgy gondolom, nem a méret számít. Ez van. A nagynál is figyelni kell, mert fájhat, a kisebbnél meg kevésbé. 4-5centiméretessel meg még nem találkoztam, így nem tudom, de alapjában véve sztem tuti, h nem ez számít, egy idiótaság az egész, mert megoldható ez, csak akarni kell. Ezen változtatni nem lehet. inkább érdemes olyan dolgokra koncentrálni, amin tudunk változtatni, viselkedés, hozzáállás, a másik megbecsülése. 1000szer többet ér.

És ha lehet egy kérdésem, lányoknál uez, csak ott színtisztán esztétika, h h néz ki a punci. Na, annak is mennyi értelme van. Semennyi. Idiótaság, ami divattá nőtte ki magát. Sztem normális esetben kár parázni ilyeneken, mert mint már mondtam, a naggyal és kicsivel is lehet rosszul csinálni.

2011. jún. 8. 16:38
 14/37 A kérdező kommentje:
Hat igen, en is igy gondolom, hogy ez a puncikinezetes dolog tenyleg totalis baromsag, annak semmi ertelme... de a peniszmeret azert mas egy kicsit, mert annak azert megiscsak van valami koze a szexualis oromszerzeshez!
2011. jún. 8. 17:12
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eddig 4 partnerem volt. A legjobb élményt egy kisfarkú sráccal éltem át, ő olyan szintre eljuttatott, ahova egyik nagyfarkú barátomnak sem sikerült. A mostani barátomnak is kicsi van, és fantasztikus vele a szex! Az egyik nagyobb méretű barátom elsült 2 perc alatt, a másikkal jó volt, de folyton a méhszájamhoz ért a pénisze, ami nagyon nagyon fájt, és elment a kedvem az egésztől. Summa summarum: én nem szeretem a nagy mérettel rendelkező srácokat, persze ha az lenne a barátomnak, elfogadnám, de örülök, hogy nem az van neki. Nekem látványra is sokkal szexibb egy kisebb pénisz, mint egy óriási 'kobra'. Ezt nem megnyugtatásnak írtam, ez az őszinte véleményem. És nem vagyok fapina, imádom a jó szexet.
2011. jún. 10. 14:30
 16/37 anonim ***** válasza:

Köszönöm kedves Utolsó válaszoló minden kisebb mérettel rendelkező fiú nevében. :

A nagy farkú srácnak a hozzászólását azért kiegészíteném azzal, hogy ahogy te úgy gondolod, hogy egy kisfarkú srácnak csak megnyugtatásból mondták a lányok, hogy jó volt vele az együttlét, úgy ugyanez veled is megeshet. D

Bár lehet, hogy az összes itt kommentező lány aki a kisebbet szereti valójában fiú, vagy ha lány csak az lehet a baj, hogy még veled nem csinálta... :P

Nem baj, én a 14 centis farkam kényszerű tulajdonosaként megpróbálom elhitetni magammal, hogy nem minden esetben, és mindenkinél jobb veled a szex, mint pl velem...

24/f

2011. jún. 10. 15:02
 17/37 anonim ***** válasza:

Erre csak annyit, hogy a hüvelyben levő "akármi" felét nem érezzük... pl. tampon... Azt se tudná használni senki, ha érezhető lenne felhelyezés után.

Így ugráljanak a 20centisek itt, mert abból a 20centiből max 10et érez a nő, vagy pedig azt, hogy a méhszájat böködöd az meg FÁJ...

=/

2011. jún. 10. 15:06
 18/37 A kérdező kommentje:

Na es a vastagsag?? Mindenki azt mondja, hogy a vastagsag millioszor fontosabb a hosszusagnal, de megis keves szo esik rola...

Egy vekonyabb peniszu fiunak sokkal kisebbek az eselyei, nem igaz?

Ok igazabol csak remenykedhetnek, hogy egyszer majd lesz olyan lany, akinek megfelel a meretuk, aki majd elfogadja oket, de sosem tudnak olyan felszabadultan es ketsegektol, gatlasoktol, aggodalmaktol mentesen ismerkedni, szexelni, mint egy vastagabb/nagyobb meretu tarsuk! Nem igaz?

2011. jún. 10. 15:18
 19/37 szamo77d ***** válasza:

Már megint ezt a témát csűritek-csavarjátok. Mégis bor-

zasztó! Nektek tényleg semmi egyéb, ennél sokkal fontosabb

dolog nincs az életetekben? Őrület már, amit csináltok!

Ennyi az élet, hogy dugni, jaj, de akkor elég nagy-e?

Semmi más nincs számotokra a világon? Ez rettenetes! Ta-

láljatok már ki valami értelmesebb elfoglaltságot! Bele

fogtok hülyülni ebbe a marhaságba! Valami bolond egyszer

kitalálta és azóta ez megy!

2011. jún. 10. 16:20
 20/37 A kérdező kommentje:

szamo77d: hidd el en is orulnek neki, ha az intim meretem nem jelentene gondot es ugyanolyan felszabadultan tudnek ismerkedni, csajozni, meg egyaltalan ELNI, mint mindenki mas, de jelenleg elegge vesztesre allok a szorongasommal szemben!

Es meg ha nem is feltetlenul az igazat irjak itt sokan, vagy nem feltetlenul tukrozik a valosagot az itt kapott valaszok, igenis jol esik neha azt olvasni, hogy nem szamit a meret es hogy az enyem igazabol teljesen rendben van, vagy hogy sok lanynak vannak pozitiv tapasztalatai az enyemnel kisebb peniszu sracokkal is... ez egy kicsit talan kozelebb visz a gatlasaim oldasahoz!

2011. jún. 10. 19:07
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!