Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rettegek a szextől, ezért nem merek belemenni párkapcsolatba, hogy küzdhetném ezt le?
2 éve jártam 1 sráccal, amikor egyik napról a másikra szakított velem azzal, h nem vok szerethető, és csak a szex miatt járt velem.
nehezen hevertem ki, próbáltam megismerni más pasikat, ők viszont elvárták volna, h a 3.-4. randin már legyen szex, és nem is voltak a személyiségemre igazán kíváncsiak.
2 pasival lefeküdtem 2 hét után (előtte már ismertem őket régebbről) de ez teljesen tönkretette részemről a kezdődő kapcsolatot, egyszerűen üresnek éreztem utána.
szakítottam is velük.
1 éve nincs senkim, mindenkit eltaszítok, aki meg akar ismerni, az eddigi rossz tapasztalataim miatt.
terápiákat, pszichológust nem tok megfizetni...de akk hogy lábaljak ki ebből? Van egyáltalán olyan 20 év fölötti srác, aki képes uralkodni a t*kén, és várni a szexszel 4-6 hetet, amíg meg nem ismer? :(
20/L
4-6 hét semmi. annyit lehet várni.
Nem tudom mik az idősebb korosztályban a "szokások".
20f
13:48-as, te nyomorék, minek kötekszel?
az a bajod, h nem akarok elmenni, m nincs szükségem agyturkászhoz, egyszerűen magam akarom megoldani a dolgot?
mi köze 1 idegen tagnak ahhoz, h én miket gondolok, és érzek?
majd hadd én döntsem el, megyek-e, v. nem.
neked pedig, ha nem tetszik, nem kell olvasnod.
tényleg szövegértelmezési bajaid vannak, ha 3adszorra sem érted meg, de a lényeg, h pszichomuki Ingyé se kell.
azt a pénzt, meg, amit bezsebelne, inkábnb költöm akármilyen h.lyeségre.
cserébe viszont most én ajánlom neked, m nem vagy képes felfogni dolgokat, folyamat kötekszel, csak m nem győztél meg az igazadról.
ember, ez 1 kérdés-válasz oldal, veszekedj máshol!
Igaza van! Te vagy az aki téves információkat adtál meg ... Nem mi nem értjük azt amit Te akarsz mondani, hanem egyszerűen Te írtad rosszul. Mi tudunk olvasni :-)
Konkrétan ezt írtad: "terápiákat, pszichológust nem tok megfizetni...de akk hogy lábaljak ki ebből? "
Én szövegértésből mindig ötös voltam és ebből szerintem mindenkinek, kivétel nélkül az jön le, hogy ha lenne pénzed pszichológusra megfizetnéd, de sajnos nincsen ezért nem tudsz elmenni egy szakemberhez, de más lehetőséget Te sem nagyon tudsz elképzelni épp ezért kéred az itt lévők tanácsát. Hiszen ezt írod azután, hogy közlöd, nincsen pénzed rá: "...DE akkor hogy lábaljak ki ebből?"
Ezen nincs mit vitatni. Írd akkor azt, hogy a pszichológusoktól futkos a hideg a hátadon, felesleges ... stb. ne azt h nem tudod megfizetni!! Ugyanis az akit Te elmebetegnek tartasz, csak megpróbált segíteni Neked, hogy ne gondold azt, hogy csak mert nem tudod megfizetni, nincs más lehetőséged szakember fordulni! Ekkor még SEHOL nem szerepelt, hogy eszed ágában sincs pszichológushoz fordulni. Te kezdted a bunkóskodást, mégis mit vártál? Hogy ettől még kedvesebbek és segítőkészek lesznek az emberek? Láthatod, hogy mindenki faragatlannak véli a stílusod ... Nem véletlenül!
^^ és az normális, h 4-5ször visszairogat vki, h kötekedjen?
utána közöltem, h kedvem sincs, de csaknem hagyta abba...nah mind1, lesz.rom.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!