Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Rettegek a szextől, ezért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rettegek a szextől, ezért nem merek belemenni párkapcsolatba, hogy küzdhetném ezt le?

Figyelt kérdés

2 éve jártam 1 sráccal, amikor egyik napról a másikra szakított velem azzal, h nem vok szerethető, és csak a szex miatt járt velem.

nehezen hevertem ki, próbáltam megismerni más pasikat, ők viszont elvárták volna, h a 3.-4. randin már legyen szex, és nem is voltak a személyiségemre igazán kíváncsiak.

2 pasival lefeküdtem 2 hét után (előtte már ismertem őket régebbről) de ez teljesen tönkretette részemről a kezdődő kapcsolatot, egyszerűen üresnek éreztem utána.

szakítottam is velük.

1 éve nincs senkim, mindenkit eltaszítok, aki meg akar ismerni, az eddigi rossz tapasztalataim miatt.

terápiákat, pszichológust nem tok megfizetni...de akk hogy lábaljak ki ebből? Van egyáltalán olyan 20 év fölötti srác, aki képes uralkodni a t*kén, és várni a szexszel 4-6 hetet, amíg meg nem ismer? :(

20/L

2011. jún. 7. 22:00
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

A körzetis elküld pszichiáterhez, aki megvizsgál és átküld pszichológushoz.

De ha ilyen irritáló, hirtelen haragú, indulatos, általánosító egoista vagy, akkor jobb is, ha nem jössz össze senkivel, inkább tanulj, vagy nézz filmeket, gyűjts hangyát.

2011. jún. 7. 22:46
 12/29 A kérdező kommentje:

már alapból ezzel kezdtem, h ne jöjjetek pszichológussal. ő jött vele, ezért megkértem, NE jöjjön. de tovább folytatta, csakazértis kiakasztott.

de biztos akkora egoista, meg önző, meg mittomén vok attól, m ki mertem akadni azon, h harmadszorra sem értette meg, h ne jöjjön ezzel. -.-

2011. jún. 7. 22:50
 13/29 anonim ***** válasza:
Te azzal jöttél, hogy nincsen ingyenes pszichológus, én meg mondtam, hogy van. És szükséged is lenne rá, most már biztos vagyok benne.
2011. jún. 7. 22:53
 14/29 A kérdező kommentje:

egyébként + van 1 b.nőm, akit azért küldtek el pszichológushoz, h ne legyen indulatos.

mióta kezeli a doki, még rosszabb a helyzet, egyszerűen nem lehet leállítani, mindenen tombol.

nincs jó véleményem róluk, csak bekasszírozzák a pénzt, azt mondják, amit a beteg hallani akar, és onnantól kezdve nem érdekli őket semmi.

az igazán jókat + képtelenség megfizetni.

nem érdekel, ha általánosítok: de sajnos a környezetemben ezt tapasztalom.

nincs az az isten, h én pszichomókihoz menjek.

mondjatok vmi más módszert. *-*

2011. jún. 7. 22:55
 15/29 A kérdező kommentje:
22:53-as. nekedis, ha képes vagy még itt továbbra is ezzel nyektetni.
2011. jún. 7. 23:01
 16/29 anonim ***** válasza:

Abba kell hagyni a nyekergést.

Másnak ennyi sincs.

Tudom, hogy jól nézel ki és a pasik csak kihasználnak stb...

Túl fogod élni.

Nézd a jó oldalát legalább van szexuális életed.

Egyszer meg majd összekaparsz valahonnan egy rendes srácot.

2011. jún. 7. 23:13
 17/29 anonim ***** válasza:
a 4-6 hét még nem is olyan nagyon sok a csajok fél-másfél éves elvárásaihoz.
2011. jún. 7. 23:27
 18/29 anonim ***** válasza:

Azt nem vágom, miért akarod, hogy "ő várjon" a szexszel. Amúgy szerintem tökmindegy, mikor szeretkezel az illetővel, magam részéről tíz hónapja bírom minden nélkül - beleértve a maszturbálást is. Ettől még nem leszek kíváncsi a személyiségedre.

20f

2011. jún. 7. 23:29
 19/29 anonim ***** válasza:

Rossz pasikat fogtál ki és túl kevés ismeretség után találkoztál velük. Olyan pasit nem fogsz találni aki nem akar majd szexet, a titok az hogy neked kell eldöntened mikor mennyit engedsz meg. Mondjuk ha tetszik és úgy engeded őket közelebb a szexnél akkor neked sem lesz utána min rajta bánkódnod. Elvileg neked is ugyanolyan jól kell esni.

És hová való vagy?

26 ff

2011. jún. 7. 23:43
 20/29 A kérdező kommentje:

utolsó: azért szeretném, h várjon vele, és ne rohanjunk bele a dolgokba, m ha vkivel randira megyek, akk az azt jelenti, érdemesnek tartom őt arra, h jobban megismerjem.

esélyt adok ezzel magunknak, h akár jóbarátok legyünk, akár több is kialakuljon köztünk. ilyen egyszerű.

ha vkivel 1éjszakást tervezek, őt nem akarom hosszú ideig megismerni, ill. régebbről ismerem felszínesen, és tudom, h nem passzolnánk más téren egymáshoz.

mint írtam, régebben kipróbáltam a "gyorsabb tempót", de vhogy nem az én asztalom. utána sz*rrá ment az egész, nem volt kedvem az illetőhöz, egy hatalmas csalódás volt, m rádöbbentem, addig vonzódtam hozzá, de igazán nem érzek iránta semmit.

szükségem van 1 lelki kötődésre ahhoz, h komolyan vegyem az egészet, és kialakulhasson hosszabb kapcsolat.

+ nem vok 1 r*banc, h mindenkivel összefeküdjek 1.-2. látásra.

2011. jún. 7. 23:45
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!