Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Rettegek a szextől, ezért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rettegek a szextől, ezért nem merek belemenni párkapcsolatba, hogy küzdhetném ezt le?

Figyelt kérdés

2 éve jártam 1 sráccal, amikor egyik napról a másikra szakított velem azzal, h nem vok szerethető, és csak a szex miatt járt velem.

nehezen hevertem ki, próbáltam megismerni más pasikat, ők viszont elvárták volna, h a 3.-4. randin már legyen szex, és nem is voltak a személyiségemre igazán kíváncsiak.

2 pasival lefeküdtem 2 hét után (előtte már ismertem őket régebbről) de ez teljesen tönkretette részemről a kezdődő kapcsolatot, egyszerűen üresnek éreztem utána.

szakítottam is velük.

1 éve nincs senkim, mindenkit eltaszítok, aki meg akar ismerni, az eddigi rossz tapasztalataim miatt.

terápiákat, pszichológust nem tok megfizetni...de akk hogy lábaljak ki ebből? Van egyáltalán olyan 20 év fölötti srác, aki képes uralkodni a t*kén, és várni a szexszel 4-6 hetet, amíg meg nem ismer? :(

20/L

2011. jún. 7. 22:00
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:

30-as kategóriát javaslom

hasonló cipőben jártam de a mostani barátom (35) szeret 2 hónapot vártunk a szexel,és sose volt velem erőszakos,tiszteletben tartotta,h nekem is vannak érzéseim.

22/L

2011. jún. 7. 22:09
 2/29 anonim ***** válasza:
56%
Kiscsillag annyit várnék amenyit szeretnél, mert nem azért választok magamnak valakit hogy azonnal lefektessem. Szerintem úgy küzdheted le, hogy találsz egy rendes pasit:)
2011. jún. 7. 22:10
 3/29 anonim ***** válasza:
0%

Én tudok várni 1 hónapot a szexszel, ha a lány olyan. De nekem eddig az égvilágon semmilyen rossz tapasztalatom nem volt azzal, hogy az 5-6. randin szexeltünk.

A mostani barátnőmmel is már szexeltünk a 3. randin és ma sincsen semmilyen problémánk, szeretjük egymást, nagyon. De ami jó, attól nem fosztjuk meg magunkat. Szerintem próbálj meg pszichológussal konzultálni, nem állapot ha ez miatt félsz a kapcsolatoktól.

2011. jún. 7. 22:11
 4/29 anonim ***** válasza:
Azért nem minden 20-as kategória erőszakos, nem kell általánosítani ilyen téren:)
2011. jún. 7. 22:12
 5/29 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem már a hozzáállásoddal probléma van ... 4-6 hét? De írhattál volna akár 8-10 hetet is ... Miért kötöd időhöz? Jogod van eldönteni, hogy mikor szeretnéd odaadni magad egy férfinak és aki ezt nem tartja tiszteletben az hidd el, nem önmagadért van Veled és csak jobb ha még időben "megszabadulsz" Tőle. Természetesen én tudom, hogy egy kapcsolatban fontos a szex, én nő létemre nagyon durcás tudok lenni ha 1-1 éjszaka elmarad amikor megkívánom a páromat, de természetesen ez még nem ok arra, hogy otthagyjam vagy, hogy megcsaljam ... Ő ilyen, a szexben inkább a minőségre és nem a mennyiségre utazik, a minőség viszont kifogástalan. :) Na de visszatérve. Megértem, hogy traumaként ért az ami az első párkapcsolatodat lezárta ... Már ha ezt párkapcsolatnak lehet ezek után nevezni, a srác egy kretén volt, remélem többet fel sem áll neki, már ha nem haragszol. Kicsit áttudom érezni azt amit akkor átélhettél, ugyanis nekem a legelső barátom egy olyan indokot talált a szakításra, hogy velem nem jó az ágyban ... Negyed órára rá persze ezt visszavonta, és könyörgött h maradjunk még is együtt amikor én már mindennek éreztem magam csak nőnek nem. Így 4-5 évvel a szakításunk után a mai napig azt mondja, hogy még azóta is ritka az a nő akivel annyira jó volt a szex mint velem ... ;) Tehát a férfiakon kiigazodni ... Néha komolyabb feladat mint a nőkön! :)

Az én tanácsom az, hogy felejtsd el az első párkapcsolatodat ... Indulj "tiszta lappal" ... Ismerkedj, legyél szexis, határozott ugyanakkor éreztesd, hogy nem vagy egy könnyűvérű nő aki bármikor, bármire kapható. Hidd el, érezni fogod melyik az a srác aki valóban önmagadért akart Veled lenni és ami a legfontosabb, hogy KOMOLYAN akar majd. Add meg magadnak az esélyt a boldogságra, de járj nyitott szemmel, hogy észrevedd, hogy ki az aki érdemes rá(d) és ki az aki nem. ;) Sok sikert!!! :)

2011. jún. 7. 22:15
 6/29 A kérdező kommentje:

nem konzultálok pszichológussal, m NINCS RÁ PÉNZEM, írtam is, ilyen tanáccsal nemtok mit kezdeni. :S

nekem az a problémám a 3.-4. randin történő szexszel, h akk még jóformán nem is ismerem az illetőt, ebből kifolyólag szerelmet sem érzek iránta.

ha kalandot keresnék mint régen, belemennék, de ha nálam vki ennyire sietteti a dolgokat, akk rögtön elvágja az esélyét a komolyabb folytatásnak.

2011. jún. 7. 22:16
 7/29 anonim ***** válasza:
0%

Nem siettetésről írtam, az ilyen dolgot nem lehet siettetni, meg halogatni, ha jó és harmonikus dologra vágysz. Akkor fog megtörténni, amikor vágysz annyira a másikra, hogy minden negatívum nélkül belemész a dologba.

Ha téged ennyire körülvesznek a negatív gondolatok, akkor ORVOSRA van szükséged, mert akármilyen sráccal is találkozol, gátlásaid lesznek, félni fogsz tőle, azt fogod rajta keresni, hogy vajon mit akar, mit nem akar, mennyire türelmes stb. Akkor meg már elveszik az egésznek a varázsa.

Pszichológussal INGYEN IS TUDSZ KONZULTÁLNI, NÉZZ MÁR UTÁNA a dolognak! Gondolom fizetsz TB-t.

2011. jún. 7. 22:23
 8/29 anonim ***** válasza:

Általánosítás.

Nyilvánvalóan azért közeledek egy csajhoz mert fizikailag is vonz.

22 éves férfi vagyok és nem csak a "dugás" érdekel.

Jó lenne ha el tudnék a csajszival beszélgetni, hogy jól érezem magam vele stb...

2011. jún. 7. 22:27
 9/29 A kérdező kommentje:

22:23

a tb-támogatás NEM terjed ki a pszichomókusra. az Nem ingyé van, te nézz utána. A pszichiÁTER-t állja esetleg a tb, azt is a skizofrén, és egyéb súlyos, maguk és más számára veszélyes betegnél.

én se ön-se közveszélyes nem vok -.- csak van 1 kis fóbiám.

minden szirt-sz*rt sajnos nem áll a tb.

ezért is kértem, h a "fordulj szakembrerhez"-t ne írjátok.

könnyű mindenre ezt rávágni.

de ha neked szövegértelmezési problémáid vannak, lehet, neked kellene vki, már bocs :S

2011. jún. 7. 22:38
 10/29 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Nem gondolod h kissé bunkó vagy? Csak segíteni próbált ... Nem kell így nekiállnod. Ez nem volt szép. Te kértél segítséget, Ő pedig igyekezett segíteni. Egyébként nincs igazad, mert igen is van szakrendelés (támogatott). Akinek nincs pénze megfizetni egy szakembert, ott foglalkozik Veled egy szakember, viszont lehet h a kezelés minősége nem lesz olyan amilyet Te szeretnél. :)
2011. jún. 7. 22:44
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!