Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ez mit javit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mit javit?

Figyelt kérdés

Már vagy több mint fél éve a fitymám hátra van húzva és csak mosáskor húzom vissza, szóval olyan mint a zsidóknak.

Én úgy gondolom igy higénikusabb és azt szerettem volna elérni hogy a fitymám mindjárt lecsússzon a makkról amikor izgalmi állapotban van.Előtte mindig úgy kellett hátrahúzni.Elég hülyén hangzik de remélem a lényeg átment.

Szerintetek ez segit vagy jó valamire ha igy hordom a fitymámat?

Ja és szex közben ha az ember gumit használ a fityma végig hátra van húzódva vagy mozog akkor is?

2011. jún. 7. 19:33
 1/5 anonim ***** válasza:
96%
Hááááááát. Teljesen nem tudod hátra húzni, és úgy tartani, magyarul nem hinném hogy sokat segítene, max a makkod felső része kevésbé fülled be.
2011. jún. 7. 19:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
hát biztos higiénikus...meg nem pállik be annyira...viszont egy idő után érzéketlen lesz...:D meg nekem ha így van,és visszahúzódik,becsípi a combomon a szőrt...és az szar:D:D ez van...csávó vagyok:D:D
2011. jún. 7. 20:26
 3/5 anonim válasza:
66%

mennyi idős vagy? :)

amúgy szerintem nekem is valami ilyesmi van, de biztosan csak akkor tudok segíteni ha küldesz ekem egy fotót priviben...! Ha akarod én is küldhetek, megnyugodnál hogy nemcsak neked ilyen, ha ilyen egyáltalán... ;)

2011. jún. 7. 20:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem körülmetélték és igazából örülnék, ha lenne előbőr, amit bármikor ráhúzhatok, mivel nekem extrém módon kiszáradt a makk és foltos, érdes... nagyon gáz.... addig kell örülni, amíg van előbőr!
2011. jún. 13. 20:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem jött át sajnos :(
2011. jún. 13. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!