Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az tényleg javít az önbizalmam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az tényleg javít az önbizalmamon ha elhiszem másoknak hogy jól nézek ki?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 17:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Magadnak hidd el.
2010. ápr. 23. 17:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
ha mondják,akkor nyílván úgy is van.magaddal barátkozz meg.
2010. ápr. 23. 17:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Előszőr szokj le a hazudozásról, ésakkor másoknak is el fogod hinni, hogy igazat mondanak.
2010. ápr. 23. 17:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Javít, csak el kéne hinned.

Tudom, nehéz, én is így vagyok vele, páran azt mondják jól nézek ki, többen azt hogy nem (köztük a drágalátos szüleim, üdvözlöm a felmenőiket).

2010. ápr. 23. 17:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze h javít. Viszont addig nem fogod elhinni őszintén, amíg nem tudsz magaddal megbarátkozni. Próbáld ne a hibáidat nézni, hiszen az mindenkinek akad, hanem h ezek ellenére mennyi jó tulajdonságod van, meg milyen jó ez vagy az rajtad. Vagy akár minden. :D
2010. ápr. 23. 17:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Javít. Nekem folyton magyarázzák, h milyen szép vagyok, meg minden. Egy zavart: a hajam elválasztása, mert olyan tojásfejem lett tőle. Aztán végülis megbarátkoztam magammal, s minthogy csak a bátyáim piszkálnak azzal, h ronda vok (nekik semmit se hiszek el szinte xP), azt sugárzom a világnak, h nincs tojásfejem, így senki se gondolja azt (csak a bátyáim). *-*
2010. máj. 8. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!