Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom a nagymellű nőket szereti. Nekem kis mellem van, és bár azt mondja szeret, mégis úgy érzem a műtét sokat javítana a kapcsolatunkon és az önbizalmamon. Szánjam rá magam egy operációra vagy... ?
Csak abban az esetben csináltasd meg ha te saját magadért akarod. Én is azért csináltattam meg. Pasi kedvéért ne feküdj kés alá. Ha később más testrészeddel lesz baja akkor is kés alá feküdnél? Nah hát nem. Ha te szeretnéd azt hogy nagyobb legyen akkor és csak is akkor. Én nem bántam meg, mert mostmár nem érzem cikinek hogy tömködöm a melltartómat hogy látszódjon valami. De arra készülj fel megcsináltatod akkor 10 évente késalá kell feküdni jobbik esetben később, rosszabbik esetben hamarabb.
A pénzről nem is beszélve, mert nem 300 hanem 500 fölötti összegről beszélünk. Abban az esetben olcsóbb ha az OEP fizeti. De ahhoz el kell intézni hogy megkapd a támogatást. Ami nem egyszerű, mert pasik döntik el kinek jár kinek nem. :(
Hali
Nekem az a véleményem erről hogy a barátod gondolom azért választott mert tetszel neki,az egy dolog hogy tetszenek neki a nagymellű nők,de az megfordult a fejedben hogy akkor mért téged választott és nem egy olyat, szerintem semmi értelme nem lenne hisz ígyis tetszel neki és gondolj arra is hogy nem biztos hogy mindig együttmaradtok.
Persze a döntés a tied de mint előttem is írták szükségtelen
(N)
Szia!
Mondok valamit. Nekem meg a magas, kék szemű, sportos testalkatú, fekete hajú pasi a zsánerem. Ellenben a férjem alacsony, barna szemű, barna hajú, mackós testalkatú! :) DE! Soha nem cserélném le, soha nem akartam ezért mást! Soha nem akartam megcsalni a zsáneremmel, mert nincs szükségem rá, mert szeretem! Én pedig barna vagyok, és nem szőke! De nem festem szőkére magam, mert az én EGYÉNISÉGEM barna.
Ha a párodnak ennyire fontos külsőség, és te a saját melleiddel ennyire kevésnek érzed magad mellette, akkor keress egy olyan kapcsolatot, ahol így ahogy vagy tartanak kívánatosnak, és neked is van elég önbizalmad mellette. Nem éri meg SENKIÉRT átoperáltatni magad. Csak magadért legfeljebb. Ne másért. Mert a végén ráun a nagy cicikre.
Szerintem NE operáltasd!
Egyrészt, nem tudod, milyen lesz. Igen ronda is lehet. Ronda vágásnyom is lesz, akármilyen ügyesek. Vagy az alján (az is ronda) - vagy a bimbód szélén (az meg különösen ronda!)
Másrészt később lóghat is emiatt - főleg, ha gyereked is lesz.
Harmadrészt tönkremegy a melled játéka: az a mozgás és a tapintás, amiért rajonganak a férfiak! Az ilyen kitömött mellek inkább a hátsódra hasonlítanak :-( - azt meg nem mindenki kedveli, ráadásul a lány első felén...
Negyedrész meg neked is lehet, hogy le fog szakadni a vállad miatta... ha túl nehézre sikerül.
Végül: 10 éven belül valószínűleg lesz majd őssejtes kezelés. Talán azt érdemes lesz majd megnézni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!