Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Terhesség miatt késhet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhesség miatt késhet?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, most két hónapja 1.-én jött meg, múlt a hónapban mikor elmúlt a havim rögtön másnap együtt voltam a barátommal óvszer nélkül, de ez kb 10 perc lehetett, utána felraktuk mert észbe kaptunk hogy mégsem kéne... eddig mindig óvszerrel védekeztünk, csak most nem volt... most nem jött meg 1.-én, és még mindig nem... az miatt is lehet hogy most voltak vizsgáim és nagyon sokat idegeskedtem? és mennyi az esély a terhességre? (igen tudom felelőtlenség volt ez a 10 perc is...mindenki követ el hibákat) normális válaszokat ha megkérhetlek titeket
2011. jún. 7. 16:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Inkább nem írok semmit.
2011. jún. 7. 16:39
 2/15 A kérdező kommentje:
végülis erre való ez az oldal szerintem is :D
2011. jún. 7. 16:39
 3/15 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az elsőhöz. Csak annyit írnék még pluszban, hogy ostoba vagy. Irány tesztet venni.
2011. jún. 7. 16:41
 4/15 anonim ***** válasza:

Menj el egy dokihoz, majd ő megmondja!

Bocsi, de nem tudok elmenni emellett...mi az jó büdös ló...ért kell neked 15 évesen szexelni??

2011. jún. 7. 16:42
 5/15 A kérdező kommentje:
akkor ostoba vagyok, csak nem kértem hogy leírd hogy minek/milyennek tartasz.
2011. jún. 7. 16:42
 6/15 anonim ***** válasza:

Még csak most jött meg két hónapja. Rendszertelen a menstruáció az elején, pláne, ha még nemi életet is élsz mellette.

Persze terhes is lehetsz, hiszen az előváladékban is lehet sperma.

Anyukád tudja, hogy 15 éves kislány létedre szexelsz?

2011. jún. 7. 16:43
 7/15 A kérdező kommentje:
nem azt mondtam hogy 2 hónapja jött meg... hanem előző két hónapban elsején jött meg.
2011. jún. 7. 16:44
 8/15 anonim ***** válasza:
Nem úgy értette, hogy két hónapja menstruál, hanem úgy, hogy az előző két hónapban 1.-jén jött meg neki.
2011. jún. 7. 16:44
 9/15 anonim ***** válasza:

Én most nem kezdelek el szapulni. Azt a többiek úgy is megteszik, és jogosan.

A kérdésedre válaszolva. Igen lehetsz terhes, de az is lehet, hogy a stressz miatt (írtad a vizsgákat), az is lehet, hogy még nem állt be rendszeresre, és az is lehet, hogy azért késik mert parázol, hogy teherbe estél.

Én azt tanácsolom, hogy menj el vegyél egy tesztet, csináld meg és csak akkor idegeskedj ha pozitív lesz. És ígérd meg, hogy ha már ilyen fiatalon szexelsz legalább védekezel rendesen! Az aktus első másodpercétől!

2011. jún. 7. 16:50
 10/15 anonim ***** válasza:

jó hülye vagy...

vegyél tesztet.

2011. jún. 7. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!