Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Rendszeres szex mellett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendszeres szex mellett szoktatok önkielégíteni?

Figyelt kérdés
Van barátnőm már jó ideje, heti 1-2x szexelünk is, de én ennél jóval több orgazmust igénylek. Srácok ti úgymond rendszeres szex mellett szoktatok masztizni?
2011. jún. 6. 18:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen
2011. jún. 6. 18:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem vagyok srác, de igen. Az a durva, hogy mi heti 4-5ször minimum szexelünk, igaz ez már visszaesés a néhány évvel ezelőtti helyzetet tekintve, viszont mellette mindketten szoktunk maszturbálni. Az ugyanis a szexnek egy teljesen más fajtája, más érzés. Tulajdonképpen nem is feltétlen az orgazmus a lényeg, hanem változatosságot visz a dologba. A változatosság pedig jó :)

22N

2011. jún. 6. 18:35
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen.

Mikor együtt vagyunk, napi 3-4× szexelünk, de a többi napon én is szoktam.

2011. jún. 6. 18:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen és az a legjobb,a mikor egymást nézve csináljuk. Tényleg, szerintetek az önkielégítésnek minősül? :)
2011. jún. 6. 18:37
 5/8 anonim ***** válasza:

18:35-ös 22/N

Próbáltátok már azt,hogy egymás előtt végeztek önkielégítést?

Tudom,hogy nem érnétek a végére,de változatosságnak tuti jó lenne az is :)

2011. jún. 6. 18:38
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Amúgy én 17/F

Engem frusztrál barátnőm előtt csinálni, és őt is. Bár ez nem mindenkinél van így.

2011. jún. 6. 18:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Köszi a tippet, igazából próbáltuk, de sosem jött össze, mindig szex lett a vége :D de előjátéknak amúgy szuper :)

Kérdező: ne aggódj, idővel menni fog egymás előtt is csinálni, csak még talán nem vagytok elég ideje együtt, és nem tudtok maradéktalanul feloldódni a másik előtt. Ezen egyébként érdemes dolgozni, sokan egész életükben sem képesek rá, pedig csudi dolgokat lehet úgy csinálni :)

második voltam

2011. jún. 6. 18:47
 8/8 nagyarc19 ***** válasza:
Nem tagadom igen, de mindig a barátnőmre gondolok.
2011. jún. 7. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!