Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi a véleményetek egy olyan lányról, aki benne
van egyéjszakás kalandokban?
Hú de nagy pofával ribiznek itt a kedves hozzászólók. Egy nőnek miért nem lehetnek igényei, szexuális vágyai, szükségletei? Miért csak nektek ó nagy és erős férfiaknak szabad egyéjszakás kalandokba bonyolódni? Ha egy nőnek becsúszik egy egyéjszakás akkor az k.rva meg ribanc, de ha ti minden héten mással háltok akkor ti mik vagytok? Ennyi hímsoviniszta pasit... Egyszer nekem is volt már egyéjszakás kalandom, mert már három éve nem jártam senkivel. Szükségem volt szexre. Képzeljétek nem akartam járni azzal a pasival akivel lefeküdtem. Igen, egy nagy ribanc vagyok. Jaja. Nem tudom miért hiszitek magatokról hogy a szexualitás, az egyéjszakások csak a ti kiváltságaitok. A nők is ugyanolyan emberek mint ti, nem az határozza meg egy ember értékét hogy volt-e már alkalmi kapcsolata. Az egyetlen különbség hogy minket p.ncival áldott meg a teremtő nem pedig farokkal.
2011. jún. 13. 14:34
Akkor jo dolog, de baratnonek nem kene!
2011. jún. 13. 14:50
miért ne tehetné meg? ha szexre vágyik akkor természetes, hogy elkap egy alkalomra egy neki tetsző pasit
mi meg féltékenyek vagyunk, mert nincs ilyen lehetőségünk és főleg azért mert nem mi vagyunk az áldozat
25/f
2011. jún. 13. 14:56
24/31 anonim válasza:
külld el hozzám és megmondom ;)
2011. jún. 13. 15:01
basszus...tényleg lekezelő itt némelyik ember!23éves nő vagyok,nekem is volt már egyéjszakás kalandom(1),de ettől még nem érzem magam k.rvának!Bár aki rendszeresen ilyenekben van,reméljük,van annyi esze,hogy gumival védekezik,még mielőtt bárkire bármi bajt hozna!Tehát 1-2belefér sztem,persze úgyhogy nincs mellette kapcsid!
2011. jún. 13. 15:06
26/31 anonim válasza:
emberek én az ilyen lányokat csak tisztelni tudom persze fiatal vok.. de legalább kiéklik magukat és később mikor komoly kapcsolatba kezdenek nem lessz baj a megcsalással :D van szerencsém nekem is majdnem hetiszintel talállkoznivelük :) <3
2011. jún. 13. 15:35
Én könnyűvérűnek tartom az ilyen nőket. Én férfiként sem szexelnék soha olyan lánnyal, akibe nem vagyok szerelmes. Akkor sem, ha évek óta nem csináltam, és elém raknak 10 bombázót. Nem kellene. És nem is járnék olyan lánnyal, akiről tudom, hogy képes mély érzelmek nélkül szeretkezni. Úgy gondolom, egy lánynál is az lenne a normális, hogy az érzelmei irányítsák, ne a szexuális vágya. Szerencsére találtam is olyan lányt, aki hozzám hasonlóan gondolkodik, és nem is keveredett soha egy éjszakás kalandba. Elnézést kérek azoktól a nőktől, akiknek már volt egy éjszakás kalandja, de én ilyen férfi vagyok.
22/F
2011. jún. 13. 15:42
Az utolsó hozzászólónak->az egyéjszakás kaland nem a szerelemről szól!!
2011. jún. 13. 15:44
Tudom, pont ezért írtam, amit. Én soha nem szexelnék olyannal, akibe nem vagyok szerelmes, semmi értelmét nem látom. Az exembe se voltam már szerelmes a végén, csak nem mertem szakítani vele, mert öngyilkossággal fenyegetőzött (16 voltam...). Az utolsó fél évben 2szer szexeltünk, az is szörnyű volt... Pont ezért nincs jó véleményem azokról, akik belemennek egy éjszakásba, mert ott nincsenek mély érzelmek.
2011. jún. 13. 16:19
87%-os nincsen semmi gond azzal hogy ilyen férfi vagy. Tudod itt a legtöbb lehúzó választ azok adták akiknek már volt, vagy rendszeresen van egy éjszakás kalandjuk. De szeretkezni és szexelni nem ugyanaz azért. Nem kell azt lenézni vagy elítélni aki néha néha enged a vágyainak úgy hogy nincs kapcsolata mellette. Ettől még nem lesz valaki kevesebb. Akár nőről akár férfiról beszélünk. Ti így gondolkodtok. Nyilván élvezetesebb a szex azzal akibe szerelmes vagy. Én a kapcsolatomon belül is megkülönböztetek szexet és szeretkezést,bár ugyanannak hangzik, mégsem. Számomra van különbség. Most nem rád gondolok feltétlenül, de röhej milyen sok pasi adja a hülyét hogy NADE hogyan lehet szerelem nélkül lefeküdni valakivel? Többnyire olyanok akik amúgy maguk is lefekszenek simán valakivel szerelem nélkül. Csak sokuknak az a furcsa és elítélendő ha egy nő is megteszi ugyanezt. Ez a felháborodás tárgya.:)
2011. jún. 13. 16:22